wat: zegt men

bureau wat: in steekwoorden volgens opdrachtgevers:  communicatief, organiseren, analytisch, betrouwbaar, ambitieus, verantwoordelijk, respectvol, humor, rustig, tactvol, eerlijk, nuchter, zuiver.
 

Hanneke | Hofman in beeld Mijn fotografie website liep gewoon niet goed, de websitebouwer had het gewoon niet naar tevredenheid afgeleverd. Op aanraden van Klementine Vis kwam ik bij bureau wat: terecht. Hilde heeft fouten opgelost zodat ik nu mijn website kan lanceren. Ook heeft ze een handige beschrijving bijgeleverd zodat ik mijn eigen foto's en wijzigingen kan toevoegen. Ze blijft altijd standby voor kleine euvels en vragen in de toekomst, dat is ook een geruststelling. Als ik haar eerder was tegengekomen had ik meteen mijn website door haar laten bouwen. Daarnaast is ook nog eens een heel prettig persoon in de omgang en dat is mooi meegenomen.

 

Rob | GroteWereld Communicatie Hilde beschikt over een bijzondere combinatie van talenten. Zo kan ze uitstekend luisteren, stelt op de juiste momenten de juiste vragen, is pragmatisch en komt snel tot de kern van de zaak. Daarnaast is zij een ervaren 'procesdenker' die haar klanten stap voor stap helpt om de juiste keuzes te maken. Dat doet zij op een voor haar kenmerkende prettige en onnadrukkelijke manier. Haar eerlijkheid, haar goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, haar geavanceerde bullshit-detector en niet in de laatste plaats haar subtiele gevoel voor humor maken van Hilde de perfecte partner voor sparringsessies. Van harte aanbevolen!

 

Katrin | Enerjoy 'En WAT nu?!' dacht ik weleens. Gelukkig, hiervoor heb ik nu Hilde. Mijn vraagbaak, spiegel en criticus, mijn inspiratiebron, versnelling en reddingsboei. Creatief, daadkrachtig, betrouwbaar, enthousiast en gewoon een prettig mens. WAT wil je meer?!

 

Joke | China Introductie Programma Gewoon doen die eigen zaak! En veel sparren met mensen om je heen die elk in hun eigen vakgebied ervaring opgedaan hebben die ze met jou willen delen.  Al doende leer je welke elementen van het vak je goed liggen, en welke niet bij je passen maar wel moeten gebeuren.  Voor die ontbrekende stukken is het misschien wel de oplossing om bureau wat: in te huren.  Dat heb ik ook gedaan! Hilde is enkele maanden mijn sparringpartner geweest op de gebieden Marketing en Acquisitie, en met goed gevolg.  Hilde is snel in het oppikken van de kernpunten uit een verhaal en heel goed in het vertalen van ideeën naar praktijk.

 

Gerjo | Shops in the Cloud Dat ik Hilde per ongeluk tegen het lijf liep in de opstartfase van mijn bedrijf bleek een godsgeschenk. Ik was compleet overdonderd door het succes van Shop America en vooral de hoeveelheid werk die daar mee gepaard ging. Door te sparren met Hilde kreeg de chaos meer structuur en hebben we ook de fundering kunnen leggen voor een paar belangrijke stappen die noodzakelijk waren in het professionaliseren van het bedrijf. Zo heeft Hilde me veel uitzoek werk uit handen genomen omtrent het regelen van contracten, verplichtingen omtrent arbeidsomstandigheden en mijn ondernemingsplan. Ik kan Hilde van harte aanbevelen.

 

Miranda | dKIC Met de opzet van mijn bedrijf , dKIC, heeft Hilde een belangrijke rol gespeeld. Het is verhelderend om even met iemand te sparren over de ingeslagen richting; even kijken of je op de juiste weg zit. Hilde heeft hier een nuchtere en zakelijk kijk op. Als je iemand nodig hebt die van buitenaf naar je project kijkt, dan kan ik je Hilde aanbevelen.

 

Gerhard te Winkel | Te Winkel Producties Hilde is de initiatiefneemster van wat: tafelen. Een bijzonder en mooi netwerkevenement. Daar bewijst ze dat ze mensen kan binden en kan laten samenwerken. Ze heeft oog voor de talenten van mensen en ziet hoe mensen die kunnen combineren. Ze is creatief, behulpzaam, integer en wijs. Ze zorgt dat ik mijn focus houd. Als ik een nieuw plan heb, vraag ik Hilde om advies. Als zij bedenkingen heeft, ga ik nog eens diep nadenken.

 

Coos Koster | Coos Koster Consultancy Na verloop van tijd kreeg ik steeds meer succes in het begeleiden van tenders en aanbestedingen met mijn bedrijf CKC. Ik wilde daarom mijn website meer op die activiteiten richten. Hilde adviseerde mij om mijn website aan te passen en te voorzien van een meer duidelijke focus. Na een eerste gesprek wist Hilde direct mijn bedoelingen te vertalen in een ontwerp en functionaliteit, wat precies aansloot bij mijn verwachtingen. Het was een plezier om met zo’n professioneel persoon te werken, die ontspannen en met gevoel voor humor de juiste toon weet te raken. Ik kan Hilde en bureau wat: dan ook van harte aanbevelen.

 

Karin de Bruin | Fysio BeLle Een eigen website, tsja, ik wist wat ik niet wilde, maar een stuk minder goed wat ik wel wilde. En zeker niet hoe ik dat dan moest aanpakken. Hilde wist wel wat ik wilde en is daarmee aan de slag gegaan. Wat ik in ieder geval nodig had was een website waar ik nog veel in kon rommelen en aanpassen omdat ik nog zo aan de start sta van het voeren van mijn bedrijf. Hilde heeft voor mij een mooie basis gemaakt waar ik al mijn eigenheid in kwijt kon en me vervolgens de instructies gegeven hoe ik verder kon zodat het nu ook echt mijn website is geworden. Bedankt Hilde!

 

Kyra Gunneweg | De Strijkplank Dankzij bureau wat: ben ik eerder aan mijn website begonnen dan ik oorspronkelijk van plan was. Mijn massagepraktijk is nog in wording, maar een goed visitekaartje is het begin van de rest van mijn bedrijf. Hilde stelde me een mooie, degelijke website in het vooruitzicht en toen moest het er maar van komen. Ze ging meteen aan de slag om mijn ideeën te inventariseren en concretiseren. En hoewel ik zelf al eerder websites heb gemaakt, was het erg fijn om nu achterover te kunnen leunen. Tijdens het proces stelde Hilde steeds vragen om te zorgen dat de website echt werd zoals ik het wilde. Ze stelde de website bij waar nodig en kwam af en toe met eigen content of afbeeldingen. Ik was verrast hoe we zo in korte tijd tot een mooi resultaat zijn gekomen. Het heeft me verder geholpen na te denken over de inrichting van mijn praktijk. Ik ben erg tevreden met de website: www.destrijkplank.nl Mede dankzij een extra instructiesessie kan ik nu jaren vooruit met het cms. Dank daarvoor.

 

Annette | Praktijk OKE Van ideeën naar daden. Dat is het effect van Hilde. Ze is zuiver en blijft bij de kern van de zaak. Iemand waarvan je op aan kan en heel fijn is om mee samen te werken.

 

Anneke Lips | MBO Amersfoort Ook zin in een avond vol inspiratie, nieuwe contacten, lekker eten en energie? Schuif dan eens aan bij wat: tafelen. Samen eten met onbekenden, niet wetende wat je voor elkaar kan betekenen, heeft mij verrassend nieuwe contacten opgeleverd. Een onverwacht leuk concept.

 

Isabelle Peper | Thinkspirator Netwerken met diepgang, goed gezelschap en op en uitstekende locatie. Hilde weet met de thema’s een snaar te raken en zet aan tot waarde-creatie.