wat: kost dat

" We leven in een wereld van overvloed; deel en geef elkaar."

wat: kost dat laat op transparante wijze zien wat een VM kost en wat je krijgt

Wat kost dat nu, een virtual manager?

Om je een beeld te geven wat de standaard ondersteuning van bureau wat: als virtual manager kost, doe ik je hierbij een overzicht. Voor eventuele specifieke vragen kan het zijn dat ik je een aangepast voorstel doe toekomen.
 

Als virtual manager hanteer ik een basistarief van € 65,-. Je kan dus voor uurtje factuurtje kiezen, maar je kunt ook kiezen voor een strippenkaart. Bij aanvang van onze samenwerking zullen we vaak eerst moeten bepalen waar je staat als ondernemer, waar je naar toe wilt en welke boodschap je dan wilt uitdragen. Ik denk dus met je mee welke strategie we kunnen uitzetten en welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn. Gemiddeld staat er 6-8 uur voor meedenken, strategie bepalen, de overige uren staan voor meewerken, het uitvoeren van de strategie. In dat geval hanteer ik de volgende tarieven:
 
Gedurende 3 maanden bepalen we samen waar je staat en welke boodschap jij naar buiten toe wilt communiceren. Gemiddeld staat er zo'n 6-8 uur voor het meedenken en de overige uren zijn ten behoeve van het meewerken. Deze strippenkaart wordt vooraf voldaan en je krijgt daarmee een korting van 10% op het basistarief. Je kunt kiezen voor:
--- 20 uur gedurende 3 maanden                  € 1.280,-
--- 40 uur gedurende 3 maanden                  € 2.450,-
 
Denk je gedurende langere tijd gebruik te willen maken van mijn hulp, dan kun je vervolgens een vervolg-strippenkaart afnemen (looptijd 3 maanden). Deze strippenkaart wordt vooraf voldaan en je krijgt daarmee een korting van 10% op het basistarief. Je kunt dan kiezen voor:
--- 20 uur gedurende 3 maanden                  € 1.170,-
--- 40 uur gedurende 3 maanden                  € 2.340,-
 

Alle tarieven zijn exclusief btw en eventuele reiskosten.
Voor specifieke vragen kan een specifieke prijs worden afgegeven. 
 

Wat levert het op?

Nu je weet wat het kost is het toch ook fijn om te weten wat het je dan oplevert. Als virtual manager bied ik je zo wie zo focus, structuur en rust, zodat jij je kan richten op de groei van je bedrijf en jouw klanten. Maar daarnaast geldt natuurlijk ook:
 

- Samen kom je verder dan alleen
- Je hoeft het niet langer allemaal alleen te doen
- Je hoeft niet langer nee te zeggen tegen klanten, omdat je geen tijd hebt
- Je omzet kan gaan stijgen omdat je meer tijd hebt voor klanten en acquisitie
- Je kan meer balans creëren in werk en privé

Hoe werkt het?

Wanneer we een tijdelijke of structurele samenwerking aangaan, bekijken we samen wat de beste en prettigste manier is om samen te werken. Kom ik bij jou op kantoor werken of werk ik vanuit huis. Werken we in dropbox of iets soortgelijks of krijg ik op een andere manier toegang tot documenten? Overleggen we telefonisch, via skype of per mail en hoe vaak?
Kortom, zaken om over na te denken en waarbij ik een voorstel doe of waar je misschien zelf al een idee bij hebt. Natuurlijk geldt, dat vertrouwen en vertrouwelijkheid in deze boven alles staat.
 

Ben jij toe aan een paar extra handen?

Heb jij behoefte aan focus, structuur en rust in je hoofd en je bedrijf? Wil jij het niet langer allemaal alleen doen? Neem dan nu contact met me op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.
 
 

Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing