Begin met plannen voor het te laat is

bureau wat:

2020, het lijkt nog zo ver weg, maar ó wat vliegt de tijd. Bij ons thuis heeft mijn jongste het alweer over Sinterklaas. Nog 3 weken en de goede man is weer in het land. En dan moet ik natuurlijk weer de cadeau-inkopen doen, gedichten maken en zorgen dat de wortels in huis zijn… En dan 3 weken later wanneer de Sint weer het land uit is, dan is het kerst en voor je het weet is het 2020 minecraft kostenlos und legalen. En o ja, tussendoor ben je ook nog gewoon lekker aan het werk.

Maar juist omdat die tijd zo vliegt, is het des te belangrijker om toch op tijd even stil te gaan staan. En tijd te nemen om na te denken over ‘de toekomst’. Wat wil ik in het nieuwe jaar anders doen dan in dit jaar 2019. Of wat wil ik juist zo voortzetten en wat heb ik nodig om dat ook vooral zo te kunnen voortzetten herunterladen.

Heb jij al een date met jezelf?

Kortom, het is ontzettend belangrijk om nu nog een datum met jezelf (of met een sparringpartner ?) te plannen om een dag stil te staan en na te denken over de plannen voor het nieuwe jaar. En als het even kan daar dan ook gelijk handen en voeten aan te geven. Hoe concreter de plannen, hoe reëler de kans van slagen en dat je het ook gaat doen in het nieuwe jaar sins of a solar empire kostenlos downloaden.

Dus: wat is jouw plan en wat zijn jouw ambities voor het nieuwe jaar. Denk daar nu aan en niet pas op 1 januari. Want dan ben je te laat.

5 vragen om vast over na te denken

Ik geef je vast een vijftal vragen waar je mee aan de slag kan gaan om terug te kijken op dit jaar en je vooruit te laten kijken naar het nieuwe jaar:

  1. Wat ging er goed dit jaar en wil je vooral zo houden (en wat ging er minder en zou je dus afscheid van willen nemen of misschien juist verbeteren)
  2. Heb je je omzetdoelen behaald? Zo nee, wat kun je nu nog doen om ze wel te behalen en wat wordt je omzetdoel voor 2020? (dan kan je daar dus ook je planning op maken).
  3. Welke persoonlijke ontwikkeldoelen heb je voor 2020 herunterladen?
  4. Waar zou je je vakinhoudelijk willen verbeteren en wat heb je daarvoor nodig?
  5. Welke uitdaging heb jij in het nieuwe jaar? Een nieuw product of dienst ontwikkelen en in de markt zetten, minder werken, etc. En ga je dit alleen doen of ga je dit nu (eindelijk) samen doen?

Wil je deze soortgelijke vragen in de mail ontvangen uplay kostenlos herunterladen? Meld je dan aan voor mijn focustips en dan ontvang je direct de focus-vragen in de mail.

Wil jij van 2020 een topjaar maken?

Heb jij zin om aan de slag te gaan met jouw ondernemersdroom voor 2020? En wil je dit in het nieuwe jaar nu eindelijk eens met iemand samen doen? Laat mij je dan helpen. Als sparringpartner, als virtual manager. Ik denk en werk met je mee en geef je soms een schop onder de kont of fungeer als stok achter de deur waar je dat misschien sóms nodig hebt vivendi herunterladen. Laten we samen van 2020 een TOPjaar maken. Ik heb er zin in!

Als je met mij van 2020 een topjaar wilt maken, dan kan dat op 3 manieren:

  1. Met een strategiesessie van 3 dagdelen. Gedurende 3 dagdelen brengen we focus aan in jouw bedrijf en geven we richting waar jij naar toe wilt. Dan is het aan jou om hier verder mee aan de slag te gaan power query fehler beim herunterladen. Je hebt in ieder geval input genoeg om het ook daadwerkelijk te doen!
  2. Als virtual manager. Wil jij na de strategiesessie niet in je eentje het werk doen, dan kan ik je als virtual manager blijven ondersteunen. Ik denk en werk met je mee imovie for mac for free. Met een strippenkaart van 20 of 40 uur per 3 maanden werk ik met je mee en geef ik je advies over hoe je zaken kan aanpakken. Ik ben je meewerkende sparringpartner.
  3. Als sparringpartner. Heb je voldoende middelen en mogelijkheden om het werk zelf te doen, maar vind je het fijn dat er een onafhankelijk iemand met je meekijkt en – denkt, dan is een sparringabonnement iets voor jou kostenlos bücheren. Ik zal kritisch met je meedenken en feedback geven op vragen, ideeën en plannen waar je een 2e paar oren en ogen bij kan gebruiken. En 4x per jaar plannen we langer in om de plannen voor de komende 3 maanden te maken.

Hoe ziet 2020 eruit samen met bureau wat:

Simpelweg breng ik je weer terug naar de basis van jouw ondernemerschap. Ik breng je focus van waaruit je gericht stappen kunt zetten epic games launcher auf ps4 herunterladen. Je krijgt helderheid, structuur, overzicht én rust om van daaruit te doen wat nodig is. Daarnaast kan je ook keuzes maken in wat je wil en wat je níet wil. Alleen dan kan je groeien als ondernemer en als onderneming. En bovenal, je hoeft het niet allemaal alleen te doen en bedenken.

Wil jij jouw bedrijf in 2020 naar een volgend niveau tillen? En kan je daar hulp bij gebruiken? Wil je niet langer alleen ondernemen?

Bel me en dan plannen we een afspraak om kennis te maken!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.