Ben jij klaar voor 2021?
Met goed geformuleerde doelen gaat het je zeker lukken!
Meld je aan voor de workshop ‘2021 wordt mijn jaar’.

Het is tijd om te gaan plannen voor 2021

2020 is voor velen van ons niet geworden wat we aan het begin van het jaar hadden bedacht. Eerlijk, voor sommigen is het jaar beter gegaan dan verwacht, maar voor velen ook een stuk  minder. Wat het ook bij jou is geweest, er staat weer een nieuw jaar voor ons met opnieuw allerlei mooie kansen. Je moet ze alleen nog even grijpen. En dat lukt een stuk beter als jij daarin zelf leidend bent en de regie neemt.

De regie nemen in je ondernemerschap lukt alleen maar wanneer je werkt met heldere doelen. Want het formuleren van doelen geeft je focus en structuur. En met duidelijke acties voor elk doel dat je stelt weet je precies wanneer je wat moet doen.

Wil jij dat 2021 jouw jaar wordt?
Dan moet je voor die tijd wel je doelen en acties helder hebben!

Wat gaan we doen op 14 december?

Dan gaan we aan de slag met je doelen voor 2021. We kijken kort terug, maar bovenal kijken we vooruit. En we maken het concreet. Mooie plannen bedenken kunnen we allemaal, maar we willen ook resultaat. Omdat we in een kleine groep werken, kan ik je af en toe een kritische spiegel voorhouden en met je meedenken.

Durf jij jezelf uit te dagen en er voor te gaan?!

We hebben het tijdens deze workshop over het ondernemerschap in het algemeen en maken hem ieder voor zich concreet met doelen en acties voor komend jaar en nog concreter voor het eerste kwartaal. Zodat jij na een welverdiende kerstvakantie, op 4 januari gelijk kan gaan knallen (iemand moet dat laatste toch doen, nu we geen vuurwerk mogen afsteken 😉).

Kom vooral niet…

  • Wanneer je liever nog blijft hangen in de Corona malaise.
  • Of nog veel te druk bent met bedenken hoe het anders zou kunnen, maar nog niet toe bent om in de actiestand te komen.
  • Of wanneer je het te veel geld vindt om in jezelf en je bedrijf te investeren. (weet dat met vaak 2 uurtjes facturabel werk je de investering er al weer uit hebt…).
  • Of wanneer je de eerlijke en liefdevolle feedback van mijn kant (nog) niet aan kan.
Ben jij klaar om 2021 te starten met heldere doelen, focus en acties?

Kom dan vooral op 14 december…

  • Als je wel klaar bent met 2020 en in 2021 weer wil gaan knallen.
  • Wanneer je ook bereid bent om er wat voor te doen, want eerlijk is eerlijk, we leven wel in een andere tijd en veel gaat niet meer zoals het ging.
  • Wanneer je door hebt dat je het waard bent als ondernemer om te investeren in jezelf (want als jij het niet doet, waarom zou iemand anders het dan wel doen?).
  • Wanneer je met vertrouwen en grip op je eigen bedrijf het nieuwe jaar in wilt gaan.

Waar wacht je nog op?

Zorg dan dat je er bij bent!

Dan zorg ik voor wat lekkers bij de koffie 😉

Maandag 14 december van 9.30-12.30 uur
Online via zoom.
145 euro ex btw, inclusief materiaal en lekkers bij de koffie/thee

Meld je aan via het formulier op onderaan op pagina van de workshop. Dan zetten we samen de eerste stappen richting een nieuw jaar.Tot dan!