Een goed idee, doe er wat mee

bureau wat: is jouw strategisch en kritisch sparringpartner wanneer jij dat nodig hebt.

 • Zou je graag af en toe met iemand van gedachten willen wisselen?

 • Heb je behoefte aan wat tegengas op z’n tijd of juist een boost?

 • Wil je eerlijke, objectieve en opbouwende feedback op je ideeën waardoor je verder kan?

 • Zit je hoofd vol ideeën, maar geen idee waar te beginnen om het concreet te maken?

 • Hoe vaak neem jij de tijd om je af te vragen of je nog wel met de juiste dingen bezig bent?

bureau wat: biedt de oplossing die bij jou past.

Je loopt vast wel eens rond met ideeën over hoe je jouw dienstverlening en ondernemerschap wilt verbeteren, veranderen of verder ontwikkelen. Je zou daar wel wat objectieve sparring bij kunnen gebruiken. Zaken helder krijgen om verder te kunnen, om verandering in gang te zetten. Of juist dat te blijven doen wat je al doet. Keuzes maken, daar gaat het om.

Nu kan je die gesprekken als ondernemer met jezelf houden, in je hoofd, met je partner thuis, je beste vriend of vriendin. Maar eerlijk, die zijn vaak toch minder kritisch dan dat je eigenlijk soms wel nodig hebt.

Sparren met mij, Hilde van den Heuvel, als businesscoach, kan je de spiegel en luisterend en meedenkend oor bieden die je nodig hebt ‘to keep on track’. Groeien in je ondernemerschap en met je bedrijf hoef je niet alleen te doen.

Je bent echt niet de enige die hier mee te maken heeft

Vroeg of laat loop je tegen zaken aan waar je alleen niet uitkomt. Door de dagelijkse beslommeringen kom je er vaak niet aan toe (of gun je jezelf niet te tijd …) om eens rustig na te denken over sommige zaken. Toch is dát, de tijd nemen, juist nodig om verandering door te kunnen voeren.

Een objectief luisterend oor kan je dan uitkomst bieden. Door met je te sparren, met je mee te denken en tips mee te geven, kan jij weer verder. Of je nu een nieuwe dienst wilt ontwikkelen, een nieuwe koers wilt varen, wilt gaan samenwerken of gewoon je gedachten wilt ordenen. Door de gesprekken en mailwisseling die we hebben bied ik je focus en structuur en nieuwe energie om verder te gaan. Ik denk graag met je mee bij het laten groeien van je onderneming.

Soms moet je even stilstaan om weer vooruit te komen

Je hebt ideeën maar het ontbreekt je aan de mogelijkheden om er handen en voeten aan te geven. Een scherpe blik van een ‘buitenstaander’ kan je dan net dat zetje in de rug geven om er wel mee aan de slag te gaan.

Het vervelende van die ideeën is dat ze vaak op de meest onmogelijke momenten komen . Maar je wil ze wel graag met iemand delen. Zet ze op de mail of bel me en dan hebben we het erover. Of wil je een nieuwe dienst tegen me aan houden, zet het op de mail. Ik lees het en geef je mijn feedback.

Wat je van mij mag verwachten?

Dat ik er een jaar lang voor je ben, naar je luister en met je meedenk. Uiteraard. Al ben ik in de weekenden wel vrij en tijdens de vakanties soms iets minder goed bereikbaar. Verder ben ik eerlijk en direct in mijn communicatie. Daar moet je wel tegen kunnen. En soms weet ik het ook niet. Dat zal ik ook eerlijk zeggen. Maar ik zal dan wel altijd mijn best doen om te kijken waar je dan wel je antwoord moet kunnen vinden.

In een jaarabonnement mag je me onbeperkt bellen of mailen wanneer je iets tegen me aan wilt houden of wilt sparren. In dat jaar komen we 4 keer een dagdeel live bij elkaar. Bij jou of mij op kantoor of gewoon ergens tussenin. Om de lange termijn zaken en doelen te bespreken, en zodat we ook beiden weten waar de komende periode dan de uitdagingen liggen.

Wat klanten van het sparren vinden

Mijn vraagbaak, spiegel en criticus, mijn inspiratiebron, versnelling en reddingsboei. Creatief, daadkrachtig, betrouwbaar en gewoon een leuk mens.

Katrin

Dat ik Hilde tegen het lijf liep bleek een godsgeschenk. Door te sparren met Hilde kreeg de chaos meer structuur en hebben we de fundering kunnen leggen voor een paar belangrijke stappen die noodzakelijk waren in het professionaliseren van mijn bedrijf.

Gerjo

Hilde beschikt over een bijzondere combinatie van talenten . Zo kan ze uitstekend luisteren, stelt op de juiste momenten de juiste vragen, is pragmatisch en komt snel tot de kern van de zaak.

Rob

7 redenen waarom elke ondernemer een persoonlijk businesscoach zou moeten hebben

Wanneer je niet alleen ín je bedrijf maar ook áán je bedrijf wilt werken, dan is een businesscoach, een sparringpartner, een echte musthave. Waarom een sparringpartner van toegevoegde waarde is voor jou én je bedrijf?

 • Een businesscoach als sparringpartner heeft geen persoonlijke belangen in jouw bedrijf.

 • Een sparringpartner kan als klankbord jou richting geven of met je meedenken of je wel op de juiste weg zit.

 • Een goede sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de essentie komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

 • Een sparringpartner is een generalist en kan daardoor in de breedte met je meedenken en je adviseren daar waar nodig een specialist in te huren om de details te bespreken of controleren.

 • Door regelmatig te sparren met een sparringpartner vergroot je je effectiviteit en houd je de groei en voortgang in je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf. Door je een duwtje in de rug te geven kan je met vertrouwen verder.

 • Een goede sparringpartner geeft te denken . Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

 • Een sparringpartner helpt je op de lange termijn te denken. Niet alleen wat nu goed is voor je, maar ook op de lange termijn.

Een businesscoach als sparringpartner helpt je vooruit, nu en in de toekomst

Wat kost dat nu?

Een jaar lang een businesscoach tot je beschikking hebben kost 2.497 euro per jaar exclusief btw en eventuele reiskosten. Daarmee heb je een jaar lang een kritisch meedenkende partner en adviseur tot je beschikking. We komen 4 dagdelen bij elkaar voor een focus-doelen-sessie, tussentijds mag je bellen en mailen met je vragen over alles waar je tegenaan loopt in je bedrijf of om je successen met me delen .

Voor specifieke vragen kan een specifieke prijs worden afgegeven.

Wat levert het me op?

Nu je weet wat het kost is het toch ook fijn om te weten wat het je dan oplevert. Als sparringpartner bied ik je door een luisterend oor en met je mee te denken zo wie zo focus, structuur en rust, zodat jij je kan richten op de groei van je bedrijf en jouw klanten. Maar daarnaast geldt natuurlijk ook:

 • Samen kom je verder dan alleen.

 • Je hoeft het niet langer allemaal alleen te bedenken.

 • Je weet beter wat je wilt en wat niet.

 • Door het uitspreken van je ideeën creëer je nieuwe energie en vooruitgang.

 • Je kan meer balans creëren in werk en privé.

Twijfel je nog?

Twijfel je of het de juiste keuze is om een businesscoach als sparringpartner in de arm te nemen? Iemand vragen om met je mee te denken ? Want je kan het zelf toch ook allemaal wel …

Zo niet en ben jij zo slim om hulp te vragen?

Klik dan op onderstaande knop en bel of mail me voor een afspraak.