Een goed idee, doe er wat mee

bureau wat: is jouw strategisch en kritisch sparringpartner wanneer jij dat nodig hebt.

Hoe zorg jij als ondernemer dat je meer aan je bedrijf kunt werken in plaats van alleen maar in je bedrijf?

 • Wat wil ik eigenlijk met mijn bedrijf?

 • Hoe bepaal ik mijn doelen en behaal ik ze ook?

 • Hoe zorg ik voor meer omzet, meer winst?

 • Hoe kan ik met iets meer focus en structuur effectiever werken?

 • Mijn hoofd zit vol ideeën, maar geen idee waar te beginnen om het concreet te maken?

Het is chaos in je hoofd en hier wil je van af!

Je loopt vast wel eens rond met ideeën over hoe je jouw dienstverlening en ondernemerschap wilt verbeteren, veranderen of verder ontwikkelen. Maar geen idee hoe of waar te beginnen.

Je moet behoorlijk wat ballen in de lucht houden, zowel zakelijk als privé en dat levert soms best wel wat stress op. Dit zou toch ook anders moeten kunnen, met iets meer rust…

Je hebt moeite om de juiste focus te vinden, laat staan om deze vast te houden. Iets meer focus en duidelijkheid voor jezelf (en daarmee ook naar je klanten…) zou wel erg fijn zijn…

Je zou wel wat objectieve coaching kunnen gebruiken. Zaken helder krijgen om verder te kunnen, om verandering in gang te zetten. Of juist dat te blijven doen wat je al doet. Keuzes maken, daar gaat het om.

Nu kan je die gesprekken als ondernemer met jezelf houden, in je hoofd, met je partner thuis, je beste vriend of vriendin. Maar eerlijk, die zijn vaak toch minder kritisch dan dat je eigenlijk soms wel nodig hebt.

Sparren met mij, Hilde van den Heuvel, als businesscoach, kan je de spiegel en luisterend en meedenkend oor bieden die je nodig hebt ‘to keep on track’. Groeien in je ondernemerschap en met je bedrijf hoef je niet alleen te doen. Sparren met een ervaren ondernemer is dan iets voor jou!

Soms moet je even stilstaan om weer vooruit te komen

Wat je van mij mag verwachten?

Dat ik er voor je ben, naar je luister en met je meedenk. Uiteraard. Ik ben er voor jou om jou te begeleiden om je doelen te behalen.

In de samenwerking bepalen we samen waar de focus komt te liggen en stellen we duidelijke doelen. Deze doelen zijn zowel zakelijk als prive, zodat er ook een goeie werk-privé balans komt en blijft.

Aan de hand van de doelen bepalen we wanneer welke acties gedaan moeten worden en gereed moeten zijn. Met behulp van deze strategie zet je elke keer weer een stap vooruit. Hierbij ben ik er om je af en toe een schop onder de kont te geven of als stok achter de deur te dienen. Net wat jij nodig hebt.

Eens per maand komen we dan bij elkaar om de voortgang te bespreken. En loop je tijdens die maand tegen dingen aan? Mail/app/bel me en dan sparren we erover.

Wat klanten van het sparren vinden

Mijn vraagbaak, spiegel en criticus, mijn inspiratiebron, versnelling en reddingsboei. Creatief, daadkrachtig, betrouwbaar en gewoon een leuk mens.

Katrin

Dat ik Hilde tegen het lijf liep bleek een godsgeschenk. Door te sparren met Hilde kreeg de chaos meer structuur en hebben we de fundering kunnen leggen voor een paar belangrijke stappen die noodzakelijk waren in het professionaliseren van mijn bedrijf.

Gerjo

Hilde beschikt over een bijzondere combinatie van talenten . Zo kan ze uitstekend luisteren, stelt op de juiste momenten de juiste vragen, is pragmatisch en komt snel tot de kern van de zaak.

Rob

7 redenen waarom elke ondernemer een persoonlijk businesscoach zou moeten hebben

Wanneer je niet alleen ín je bedrijf maar ook áán je bedrijf wilt werken, dan is een businesscoach, een sparringpartner, een echte musthave. Waarom een sparringpartner van toegevoegde waarde is voor jou én je bedrijf?

 • Een businesscoach als sparringpartner heeft geen persoonlijke belangen in jouw bedrijf.

 • Een sparringpartner kan als klankbord jou richting geven of met je meedenken of je wel op de juiste weg zit.

 • Een goede sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de essentie komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

 • Een sparringpartner is een generalist en kan daardoor in de breedte met je meedenken en je adviseren daar waar nodig een specialist in te huren om de details te bespreken of controleren.

 • Door regelmatig te sparren met een sparringpartner vergroot je je effectiviteit en houd je de groei en voortgang in je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf. Door je een duwtje in de rug te geven kan je met vertrouwen verder.

 • Een goede sparringpartner geeft te denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

 • Een sparringpartner helpt je op de lange termijn te denken. Niet alleen wat nu goed is voor je, maar ook op de lange termijn.

Een businesscoach als sparringpartner helpt je vooruit, nu en in de toekomst

Wat kost dat nu?

Ik bied je 2 smaken:

 • Een half jaar businesscoaching met 6 coachgesprekken van 1,5 uur – 995 euro ex btw
 • Een jaar businesscoaching met 10 coachgesprekken van 1,5 uur – 1.495 euro ex btw

Voor specifieke vragen kan een specifieke prijs worden afgegeven.

Wat levert het me op?

Een vast moment in de maand een moment om te sparren en te werken aan het behalen van je doelen samen met een ervaren ondernemer. Het resultaat hangt natuurlijk ook wel af van jouw inzet. Hoeveel tijd ben jij bereid in jezelf en je bedrijf te steken?

Twijfel je nog?

Twijfel je of het de juiste keuze is om een businesscoach als sparringpartner in de arm te nemen? Iemand vragen om met je mee te denken ? Want je kan het zelf toch ook allemaal wel …

Zo niet en ben jij zo slim om hulp te vragen?

Klik dan op onderstaande knop en bel of mail me voor een afspraak. Dan kunnen we geheel vrijblijvend kennismaken.