Samenwerken is de sleutel tot je eigen succes

bureau wat: is de persoonlijke rechterhand voor jou als ZZP’er

Ik ben er voor jou  als persoonlijke adviseur op het gebied van bedrijfsstrategie en communicatie/marketing. Om met je mee te denken en je werk uit handen te nemen. Met mijn hulp krijg jij weer rust en ruimte om te doen waar jij goed in bent en blij van wordt. Als sparringpartner en multitasker denk ik met je mee, sta ik naast je en help je verder en doe ook nog eens de communicatie voor je. Wat wil je nog meer als ondernemer?!

 • Kom je er niet aan toe om op structurele basis te communiceren met je (potentiële) klanten?

 • Doe je alle communicatie werkzaamheden zelf? Maar wil je dit eigenlijk niet meer zelf doen?

 • Vind je dat je teveel tijd bezig bent met het bedenken en uitvoeren van je communicatie en schuif je het daarom steeeds voor je uit?

 • Heb je eigenlijk geen idee waarover en hoe je moet communiceren?

 • Heb je moeite met focussen en structuur aanbrengen in je communicatie werkzaamheden ?

 • Slaat de paniek je om de oren wanneer je je bedenkt wat er allemaal nog op dat to-do-lijstje staat?

 • Kan je extra handjes gebruiken om de je communicatie op rolletjes te laten lopen? Tijdelijk of voor lange duur?

Wat is jouw droom voor jouw bedrijf?

Ik ga ervan uit dat jij net als ik droomt van een bloeiend bedrijf dat veel waarde biedt én inkomsten oplevert. Je wilt hier graag hard voor werken, maar vrije tijd is je ook heel wat waard. Rustfocus en structuur om zo de juiste dingen te doen. Ik help jou dit te realiseren door je te ondersteunen in jouw bedrijf door effectieve oplossingen aan te reiken en communicatiewerkzaamheden over te nemen. Hierdoor zal rust komen bij jou; balans tussen werktijd en vrije tijd, wat uiteindelijk waarde voor jou én je klant oplevert! Wil jij nu aan de slag om van jouw project of bedrijf een succes te maken?

Wat levert werken met bureau wat: je op?

 • focus: jij doet de dingen die jij moet en wil doen, ik regel de rest wat betreft de communicatie eromheen.

 • structuur: ik breng overzicht aan zodat planning, werkzaamheden en doelen duidelijk zijn (en behaald worden!)

 • rust: in je hoofd en balans in je bedrijf en privé. Want de communicatie die loopt door.

 • tijd: al je aandacht kunnen schenken aan jouw business en klanten. Want de communicatie is geregeld.

 • groei: door bovenstaande kan je (blijven) groeien met je bedrijf

 • Je hoeft het daarbij allemaal niet meer alleen te doen en te bedenken. Daar heb je Hilde voor!

 • Je communicatie wordt consequent verzorgd. Hoe fijn is dat!

Voor we beginnen bepalen we altijd eerst samen waar jij als ondernemer voor staat en wilt gaan.
Wat is jouw missie en visie en hoe zie je die het liefste uitgedragen worden.

We starten onze samenwerking altijd met een sessie om de doelen voor de komende periode te bepalen. Deze sessie herhalen we elk kwartaal. Dan kijken we even terug naar wat goed ging en wat minder goed ging. Daarna zetten we weer de doelen voor de komende periode en welke communicatie daarbij hoort. Aan die doelen zijn ook acties gekoppeld. Een aantal van die acties doe jij en de communicatie-acties komen op mijn bordje. Zo werken we samen aan de groei van jouw bedrijf.

Kan jij de hulp van een persoonlijk communicatiemedewerker/-adviseur/-manager gebruiken?

Bel of mail me en dan maken we een afspraak. We bespreken je wensen voor de toekomst en welke werkzaamheden je graag wilt uitbesteden. Dan komt ook aan de orde op welke wijze we onze samenwerking kunnen inrichten en wat de verwachtingen over en weer zijn. Hopelijk gaan we een langdurige relatie aan, waardoor jij uiteindelijk focusstructuur en rust zal ervaren en zal kunnen groeien in je ondernemerschap.

Wat kost dat nu?

In werk op basis van strippenkaarten. Deze strippenkaart is per 3 maanden geldig en wordt vooraf voldaan.

Bij aanvang van onze samenwerking kijken we waar je nu staat als ondernemer, waar je naar toe wilt en welke boodschap je daarbij wilt uitdragen. Op basis daarvan bepalen we de strategie en welke communcatie daarbij past en welke werkzaamheden er nog meer nodig zijn om uit te voeren.

Voor een strippenkaart hanteer ik de volgende tarieven:

 •  20 uur gedurende 3 maanden                  € 1.475,-
 •  40 uur gedurende 3 maanden                  € 2.850,-

Alle tarieven zijn exclusief btw en eventuele reiskosten.
Voor specifieke vragen kan een specifieke prijs worden afgegeven.

Twijfel je nog?

Twijfel je of het de juiste keuze is om als ZZP’er een persoonlijk communicatiemedewerker/-adviseur/-managerin te huren? Iemand vragen om communicatiewerkzaamheden van je over te nemen, je te ontzorgen en rust te bieden? Want je kan het zelf toch ook allemaal wel…. Hou dan gewoon eens een week bij welke werkzaamheden je allemaal uitvoert per dag. Elke grote of kleine taak houd je bij en je geeft aan hoeveel tijd die taken op een dag in beslag nemen en dus in een week. Of je nu een offerte schrijft of even een kop koffie pakt, je social media checkt of met je moeder belt.

Kijk na die week eens welke taken niet bij jouw werkelijke dienstverlening horen en waar je misschien ook niet heel blij van werd toen je het deed. Wat je misschien ook meer tijd kostte, omdat het niet je volledige aandacht heeft. Bekijk dan wat het je waard is, wanneer al deze taken door iemand anders worden uitgevoerd en je to-do-lijst een stuk korter wordt. En je in alle rust gewoon die kop koffie kan drinken of met je moeder kan bellen…..

Wil je nu dan toch graag concreet aan de slag?

Wil jij nu van die to-do-lijstjes af en wil je het niet langer allemaal zelf doen? Wil jij inzichtelijk krijgen waar jij focus en structuur kan gebruiken?

Maak dan nu via onderstaande button een vrijblijvende afspraak om verder kennis te maken.