Een maidenspeech

bureau wat:

Naast mijn werk als ondernemer ben ik sinds dit jaar ook raadslid herunterladen. En als raadslid ben je enig moment aan de beurt voor een maidenspeech… En deze week ben ik als allerlaatste van de nieuwe raadsleden aan de beurt skype windows 10 herunterladen.

En echt, ik heb nooit moeite om voor een zaal mensen te staan en spreken. Normaal sta ik daar dan als ondernemer en ik weet waar ik voor sta en welke bagage ik in mijn rugzak heb autodata nederland downloaden. Maar nu als raadslid is alles nieuw en soms ook best wel spannend. Een totaal andere omgeving waarin ik verkeer, met een totaal andere werkwijze en cultuur mordhau herunterladen. Ik werk nu samen met mensen die ik niet zelf als samenwerkingspartners heb gekozen. Wij zijn gekozen en moeten het maar doen met elkaar. En ja, dan is het erg zoeken met en naar elkaar waar een ieder voor staat, waar men vandaan komt en waar een ieder naar toe wil fünf freunde hörspiel kostenlos downloaden. En dan hebben we ook nog zoiets als je kwaliteiten, kernwaarden én karaktereigenschappen.

Kortom, alles wat ik hierboven vermeld breng je mee als ondernemer herunterladen. En daar ben ik mij van bewust, maar nu als nieuw raadslid ben ik dat alles weer opnieuw aan het ontdekken. Ik voel me echt weer een starter. Niks mis mee, hartstikke leuk en spannend, maar…. herunterladen. soms ook wel wat vermoeiend en confronterend…. vooral zo naast je bedrijf, gezin en al die andere activiteiten. Maar door bewust wel de tijd te nemen voor deze startersfase, ben ik ervan overtuigd dat de ‘speeches’ als raadslid die na deze maidenspeech zeker zullen volgen, alleen maar makkelijker zullen worden 😉

Share