elevator pitch

bureau wat:

Met enig regelmaat hoor ik de kreet ‘elavator pitch’ voorbij komen. ‘Laten we ons middels de elevator pitch even voorstellen en dan bij voorkeur smart, hè mensen?!’ christliche hörspiele kostenlosen. In een liftritje naar de 10e verdieping, ca. 20 seconden, dien je vol passie iets te vertellen over jezelf of je bedrijf. Als boekhouder of schilder is dat nog goed te doen, maar voor al die adviseurs en consultants in deze tijd….Dat is toch een ander verhaal herunterladen.

Ik heb op dat soort momenten dan ook de neiging hard weg te lopen. Want wat kan je iemand nu echt duidelijk maken in een elevator pitch. Hij wordt naar mijn idee ook vaak verkeerd gebruikt herunterladen. Men vertelt wat hij doet, maar vertelt mij niet welk probleem wordt opgelost. En dat is uiteindelijk toch wat we willen weten.  Zeker als start om kennis te maken met elkaar is de elevator pich, naar mijn idee, geen goed middel logo maker free. Je wil als ondernemer toch eerst weten wat de problemen zijn van je toehoorder en daar pas je dan je praatje op aan.

Hele cursussen worden er gegeven om je elevator pitch op papier te krijgen en uiteindelijk in je hoofd downloaden ing app. Maar als je zo doordacht je praatje, je elevator pitch, afsteekt op mensen, waar blijft dan de passie? Uiteraard is het goed om na te denken over het verwoorden van jouw dienstverlening herunterladen. Maar als het goed is weet jij precies wat je doet en waar je goed in bent. Als je dan luistert naar de mensen om je heen en je hoort een probleem, waar jij de oplossing voor hebt, dan komt jouw verhaal vanzelf wel over de buhne whatsapp kostenlos herunterladen android. Ga uit van je eigen kracht en zelfvertrouwen en dan komt het met je verhaal, je elevator pitch, ook wel goed.

Natuurlijk heb ik ook nagedacht over mijn elevator pitch ice age kostenlos downloaden. Dit is ‘m geworden:

‘Als klankbord en met meewerkende en meedenkende handjes bied ik jou als ondernemer structuur en lossen we samen jouw zakelijk probleem of project op lieder free downloaden. Als procesdenker kan ik goed luisteren, kritisch vragen stellen en handelen. Working apart together!’

Waarschijnlijk vertel ik je morgen hetzelfde verhaal met net weer andere woorden, omdat jij net weer even een andere oplossing zoekt dan jouw collega ondernemer sims online herunterladen.

De elevator pitch, zie het als een middel en geen doel op zich. Het is altijd goed om na te blijven denken wat jij te bieden hebt als ondernemer voor jouw klanten. Welk probleem los je voor ze op. Heb je een goeie oplossing en leuk verhaal, dan sta je nog wel even in die lift.

Share