Focus, focus, focus

bureau wat:

Afgelopen dagen ben ik bezig geweest om focus aan te brengen in de teksten van mijn website. Binnenkort zullen deze ook te zien zijn voor jullie voorzien van een symbool voor ieder onderdeel van mijn dienstverlening. Daar waar ik behoorlijk tekstueel georiënteerd ben, zijn er ook veel mensen behoorlijk visueel georiënteerd en die wil ik binnenkort tegemoet komen door hen te informeren met visualisaties van mijn dienstverlening en een infographic schach kostenlosen windows 7. Daarover binnenkort meer!
 

Terwijl ik gisteren bezig ben met focussen en het schrijven van teksten, deel ik dit op twitter: ‘Focus, focus, focus….toch goed om af en toe weer te doen. Maakt het allemaal weer een stuk duidelijker :-)’. Direct krijg ik een bericht met een blijk van herkenning terug en de vraag of ik Napoleon Hill ken herunterladen. Niet, dus zoeken op google en kom ik uit op o.a. ‘7 belangrijke redenen waarom je niet slaagt’ – volgens Napoleon Hill
 

Wie is Napoleon Hill ?

Napoleon Hill mag beschouwd worden als de grondlegger van de persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft vele boeken op zijn naam staan en miljoenen mensen daarmee positief beïnvloed legal musik downloaden gute qualität. Een van zijn bekendste boeken is ‘Think and grow rich’.

Napoleon Hill heeft zijn gehele leven bestudeerd waarom mensen wel of niet succesvol worden. Hij heeft honderden mensen geïnterviewd en tientallen boeken hierover geschreven.

Hieronder een lijstje met 7 belangrijke redenen – volgens Hill – waarom je niet slaagt netflix folgen downloaden ps4.
 

Je hebt geen duidelijke doelen uitgestippeld.

Als je geen duidelijk doel of uitdaging (ofwel op korte termijn, ofwel op lange termijn) is de kans klein om succesvol te worden.
 

Je hebt geen ambitie om boven het gemiddelde uit te steken.

Om succes te kennen mag je niet onverschillig blijven tegen de kansen die op je af komen horrorfilme kostenlos deutsch. Je moet je ervan bewust zijn dat het n odig is om af en toe offers te brengen.
 

Je hebt geen zelf discipline

Discipline krijg je door zelf controle. Dit wil zeggen dat je je bewust bent van je positieve en negatieve eigenschappen. Zelf controle is één van de grootste uitdagingen.
 

Je stelt alles uit

Dit is één van de meest voorkomende oorzaken van falen foto bearbeitungs programm kostenlos downloaden deutsch. Uitstellen wil zeggen dat je kansen op succes verspilt. Iedereen “wacht” steeds op het juiste moment om actie te ondernemen. Wacht niet. Het juiste moment bestaat niet.
 

Je geeft te snel op

Iets beginnen is meestal niet zo moeilijk maar iets volhouden wel. Velen geven op bij de eerste keer dat er is fout gaat word 2007 kostenlos. Hou vol. Succesvolle mensen falen 100 keer en geven nooit op. Ze slagen bij 101.
 

Je mist besluitvaardigheid

Succesvolle mensen kunnen snel een beslissing nemen. Ze twijfelen niet. Als het nodig is, passen ze hun besluiten aan. Niet kunnen besluiten en uitstelgedrag gaan hand in hand samen. Probeer je bewust te worden van deze negatieve eigenschappen herunterladen.
 

Je bent te voorzichtig

Degene die besluiteloos omgaat met de kansen die hij tegenkomt, krijgt uiteindelijk de overgebleven restjes op zijn pad. Beslis en neem actie. Doe iets met de kansen die je krijgt.
 

Hill benadert het misschien wat negatief, dus hieronder dan nog mijn positieve lijstje gebaseerd op Hill:

1 dierengeluiden mp3en gratis. zet je doel – focus

2. durf boven het maaiveld uit te steken

3. ken je zelf, maak gebruik van je kracht (en laat hulp toe bij zaken waar je minder sterk in bent)

4 workout musik kostenlos downloaden. doe het nu, als jij erin gelooft dan is dit het juiste moment

5. zet door (en vloek misschien soms even zachtjes…)

6. durf te kiezen (deze heeft mij veel geholpen!)

7. je kan het en fouten maken mag!

 

Share