Focus? Ja maar, ik kan zo veel…..

bureau wat:

Voor veel ZP’ers klinkt focus als moeten kiezen, kies je niche, kies je doelgroep, kies 1 ding how can I download music to my phone!
 

Kies je niche focus, wat is jouw doelgroep, wat is jouw niche

Toen ik begon als ondernemer wilde ik mij gaan richten op projectondersteuning en ondernemerscoaching vrije universiteit word downloaden. Twee hele algemene termen die niet zo veel zeggen, wat mij betreft. Tijdens de opstart van mijn bedrijf volgde ik het businesscourse traject bij de UOA (waar ik nu als ondernemerscoach aan verbonden ben), en daar werd steeds gehamerd op focus herunterladen. Kies je dienstverlening zo specifiek mogelijk en maak je doelgroep zo specifiek mogelijk. Volgens de UOA én vele anderen, begint namelijk alles met focus bepalen en dan bedoelen ze vaak, je moet bij de start van je bedrijf je niche kiezen en je daar volledig oprichten herunterladen. En als je dat doet, dan komt vanzelf het geld binnenstromen….. Dat triggerde bij mij elke keer, want ‘ik wilde niet kiezen, want ik kan zo veel…..’ sonic spiele herunterladen kostenlos.
 

Focus als irritatiesnaar

Het feit dat iets of iemand een irritatiesnaar weet te raken, zegt natuurlijk wel iets. Reden voor mij om daar dan dus wel aandacht aan te geven den rest der nachricht herunterladen. Wat maakt dat ik de focus boodschap van velen zo irritant vind? Nu dat ik een paar jaar onderweg ben, kan ik zeggen dat ik mijn focus aardig heb gevonden en er zelfs dankbaar gebruik van maak herunterladen. Maar daar ligt voor mij dus ook gelijk het antwoord op de vraag van de irritatiesnaar. Het opstarten van een bedrijf is een zoektocht. Wie ben je, wat kan je en wat wil je bereiken als ondernemer gif op iphone. En waarom kies je voor dat ondernemerschap. Wanneer je dat helder krijgt en hebt, ontstaat bijna als vanzelf de focus. Dan is het natuurlijk nog wel de kunst die focus te behouden 😉 Je komt op je pad van ondernemerschap zo veel leuke mensen en initiatieven tegen cad models download for free. Soms neem je even een zijpad, kijk je of dat past bij jouw focus. Zo ja, dan neem je dat mee en volg je jouw focus pad verder en zo niet, dan loop je weer even terug en ga je weer verder op het pad waar je was gebleven herunterladen. Volg je pad, maar geniet ook van de vakantieroutes! Dat houdt het leuk, spannend en uitdagend en brengt je uiteindelijk behalve geld nog veel meer. Focus in niche en doelgroep is goed, maar er is meer dan dat wat bijdraagt aan focus.
 

focus, durf te kiezen!Focus vanuit ervaring

Juist vanuit die ervaring kan ik nu anderen ook zo goed helpen bij het vinden van hun focus. Want zo af en toe kom je op een pad en dan weet je even niet meer hoe je verder moet. Zou je eigenlijk wel van richting willen veranderen, maar hoe wat waar wie waarom….Dan is het fijn dat er iemand jou weer op de juiste weg helpt. Ondernemerschap gaat niet enkel om focus, maar om keuzes te maken. Durf te kiezen. Dat geef ik mijn klanten altijd mee. Maakt niet uit wat, als het maar jouw keuze is en jij daarmee verder kan. Daarmee creëer je de focus die jij nodig hebt om verder te komen en te groeien.
 

Er bestaat geen eenduidig masterplan

Er is geen eenduidig masterplan wat elke startende ondernemer helpt aan zijn of haar focus en dus aan die zak geld. Volg je eigen pad en zoek iemand die naar jouw luistert en je af en toe een duwtje in de rug geeft onderweg op dat pad of richting een ander of volgend pad. Het schrijven van een businessplan helpt wel inzicht te geven in jouw pad en route. bureau wat: begeleid en adviseert je graag op de route naar jouw focus.


 

Mail me voor meer informatie of bel 06-16367836.
 

Share