Focus? Wat maken we het onszelf toch lastig!

bureau wat:

Focus klinkt soms heel zwaar en ingewikkeld, maar het komt er uiteindelijk op neer, ‘maak het jezelf toch niet zo lastig’.
 

Ik doe lekker alles zelf audiodateien youtube herunterladen!

Als ZP’er willen we vaak alles zelf doen. Natuurlijk, daar is niks mis mee. Maar word je er blizelf doen5j van alles zelf te doen? Waar ligt nu jouw meerwaarde en wat is jouw toegevoegde waarde io spiele herunterladen? En komt dat allemaal wel tot zijn recht wanneer jij alles zelf doet? Waar word jouw klant nu het meest blij van? Dat jij alles zelf doet, of dat jij je richt op datgene waar jij goed in bent en waarin je excelleert youtubeer for android kostenlos? Wat kost jij per uur?
 

Wie wordt er nu eigenlijk beter van?

Natuurlijk ligt de waarheid in het midden. Je kan niet alleen maar dat doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, er zijn ook zaken die gedaan moeten worden die minder leuk zijn video von das erste herunterladen. Maar bij alles wat je doet, kan je je wel afvragen, wordt mijn klant er beter van als ik dit zelf blijf doen of wordt mijn klant er net zo blij van (of nog blijer) als ik bepaalde zaken uitbesteed en mij zo beter kan richten op de klantvraag youtube playlisten kostenlos? En word ik er beter van wanneer ik alles zelf doe?
 

Maar hoe ga je hier nu mee om?

Hoe bepaal jij jouw focus? Het klinkt heel simpel, maak het jezelf niet moeilijker dan noodzakelijk is herunterladen. En als je dat wel zo ervaart, dan moet er dus iets veranderen.
De volgende stappen kunnen je misschien helpen een richting aan te brengen in het verkrijgen van de door jouw gewenste focus
zelf doen4
1 samsung smart tv apps herunterladen deutsch. Geef kop en staart aan je werkzaamheden
.
Begin je aan een klus, sluit ‘m dan ook weer af. En wanneer je klaar bent en er zijn voor een volgende keer nog dingen die je moet oppakken, noteer dat bij het afronden hls stream herunterladen. Zo kan je weer met volledige aandacht beginnen aan de volgende klus van die dag.
 

2. Alles wat je aandacht geeft groeit.
Doe de dingen die je doet met aandacht apple mail images. Zo krijg je werkzaamheden uiteindelijk sneller en beter gedaan. Ook de vervelende zaken gaan dan sneller voorbij. Of geeft je juist het inzicht dat je sommige taken toch echt beter kan overdragen aan iemand anders feuerwerk videos download kostenlos.
 

3. Voorbereiding is je beste vriend.
Bij alles wat je moet doen, wees voorbereid. Plan je werkzaamheden; wanneer je ergens aan begint zorg dat je alle stukken en materialen die je nodig hebt ook bij je hebt. Zet je telefoon uit wanneer je weet dat het beter is dat je niet gestoord kan worden. Goede voorbereiding zorgt ervoor dat je tijdens een gesprek met aandacht kan luisteren en reageren op dat wat je klant vertelt.
 

Wanneer je deze stappen bewust toepast in je werk, kan het je bijvoorbeeld inzicht geven in de energie die werkzaamheden je kosten én opleveren. Zo kan je keuzes gaan maken in zelf doen of uitbesteden, betere planningen maken gedurende de dag om je energie zo optimaal mogelijk te houden en benutten, etc. Het geeft focus en duidelijkheid in dingen die moeten gebeuren en dingen die misschien op een later moment kunnen worden gedaan. Kortom, maak het jezelf niet zo lastig!
 

Gelukkig zijn er ondernemers die je kunnen en willen helpen.

Kan jij wel een duwtje in de rug gebruiken op de weg naar focus? Zijn er werkzaamheden, structureel of projectmatig die je wilt uitbesteden?
Bel of mail me dan voor een afspraak en dan kijken we samen waar ik bij jou kan bijdragen in het verkrijgen van focus en structuur!
 

Share