Haat-liefde verhouding met focus en structuur

bureau wat:

Doelen stellen, planmatig werken, eigenlijk weten we best dat dit heel belangrijk is. En tegelijkertijd denken we dat dit ons teveel beperkingen zal opleggen sky go app herunterladen windows. “Ik weet best wat ik wil bereiken”, “Ik kan dat toch zeker zelf” en “Ik vind gewoon alles zo leuk om te doen”. We houden ervan, van focus en structuur, maar hebben er ook een hekel aan herunterladen.
 

Gevoel van vrijheid

Door focus en structuur aan te brengen kun je juist dat gevoel van vrijheid weer terugkrijgen. Het geeft je  inzicht in wat je goed kan, wat je leuk vindt, wat er nodig is, maar dus ook inzicht in de dingen die je niet leuk vindt en minder goed kan fortnite beta.
 

Het zijn de kleine dingen

Focus en structuur zit ‘m soms in kleine dingen. En wanneer je merkt wat het je oplevert, kun je het geleidelijk aan verder doorvoeren in je bedrijf disney plus herunterladen windows 10. Laatst sprak ik met een collega ondernemer. Ze werd duidelijk overspoeld door alle dingen die ze wilde of moest doen. Ze vertelde dat ze zo graag een nieuwsbrief wil versturen whatsapp ostern kostenlosen. En ze wilde eigenlijk ook nog dit en dat en nog veel meer. Oke, first things first…. Bepaal eerst nut en noodzaak, oorzaak en gevolg. Omdat bleek dat ze haar contacten niet op orde had, zag ze in dat daar haar prioriteit lag von github herunterladen. Ze ging dus eerst aan de slag met een maillijst en heeft daarna haar eerste nieuwsbrief verzonden om mensen kennis met haar te laten maken. Zo bouwt ze nu stapje voor stapje verder aan haar bedrijf openssl zertifikat herunterladen. Met focus en structuur.
 

In control

Structuur aanbrengen, doelen stellen en hier acties aan koppelen biedt rust en ruimte animal jam herunterladen.  Je weet precies wat je wanneer waar kan doen. Je bent veel meer ‘in control’ en wordt minder geleid door de waan van de dag. Zo ontstaat uiteindelijk ook ruimte in je agenda kostenloses virenprogramm herunterladen. Om nieuwe diensten te ontwikkelen of om te netwerken. Of om soms gewoon helemaal niets te doen en een goed boek te lezen. Het geeft je de ruimte om bewust te kiezen tussen wat je graag wilt en wat nodig is prime filmeen ipad. En dat inzicht levert jou weer grip op je tijd en de vrijheid om dat te doen wat je graag wilt doen!  Het is eigenlijk gewoon een kwestie van beginnen.

Share