wat: – een goede vraag te denken

bureau wat: brengt focus, structuur en rust van waaruit groei kan ontstaan

Achter bureau wat: staat Hilde van den Heuvel (dat ben ik op de foto ). Een betrokken professional met ruime ervaring in begeleidende, adviserende en uitvoerende functies. Herkenbaar wat betreft mijn praktische, pragmatische en doelgerichte hands-on aanpak. Ik denk met je mee en houd er van om mensen te inspireren en met elkaar te verbinden.

Ik ben een krachtige persoonlijkheid die door ervaringen in leven en werk wijs ben geworden en mijn weg heb gevonden. Ik ben intelligent en kritisch en gericht op het naleven van mijn idealen.

Ik ben Hilde. Met kritische vragen, scherpe blik en een vleugje humor.

Eerlijkheid en structuur staan voorop

Kenmerkend voor mijn stijl van werken is de structuur die ik aanbreng. Dankzij mijn snelle denkvermogen overzie ik snel welke richting gewenst is.

Ik kan goed luisteren en uit wat ik hoor (en tussen de regels hoor) stel ik jou de vragen om je aan het denken te zetten en zelf tot inzichten te laten komen. Ik kan het je wel vertellen, maar wanneer je het zelf niet hebt bedacht, niet voelt, dan brengt het je niks. Samen zetten we de stappen naar een voor jou nieuwe (hernieuwde) strategie waarmee je vanuit rust en focus kan groeien! En dat alles in een sfeer van oprechte betrokkenheid en eerlijke, directe communicatie. Ik zeg waar het op staat, soms confronterend, maar altijd vanuit de beste intenties om jou verder te brengen.

Wat breng ik?

Ik breng advies op maat voor de ZZP’er werkzaam in de zakelijke dienstverlening, waarbij ik goed fungeer als sparringpartner, businesscoach op de momenten dat je een kritische blik nodig hebt. Ik denk met je mee en sta voor een open communicatie van waaruit ik rust, focus en structuur breng.

Weten wat ik voor jou kan betekenen ?

De missie van bureau wat: is om jou als ZZP’er te laten groeien in je bedrijf om zo volledig tot je recht te komen en te groeien in je ondernemerschap .

De liefdevolle schop onder de kont of stok achter de deur

Kan jij een schop onder de kont, een sparringpartner, een businesscoach gebruiken?

Concreet weten wat ik voor jou kan doen?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN