Hoe stel je een doel? 6 tips!

bureau wat:

Als ondernemer is het van belang  focus te hebben en houden waar nodig en mogelijk. Focus aanbrengen begint met het stellen van een  doel.bereik jouw doel!
 

Maar hoe stel je nu eigenlijk een doel? Ik geef je een paar tips en voorbeelden uit de praktijk die wellicht kunnen helpen:

 

1 whatsapp status videosen. hou het simpel, duidelijk en concreet
Mijn doel voor 2015 is het schrijven van een boek voor ondernemers
2.  wanneer een doel groot is, maak subdoelen
Ik begin met schrijven van de achterpagina, de samenvatting van het boek ps4 software herunterladen. Op basis daarvan kan ik de hoofdstukken maken en schrijven.
3. benoem de stappen naar je (sub)doel
Ik begin op 1 maart en wil elke maand een hoofdstuk schrijven amazon prime video movies download windows.
4. betrek anderen bij je doel
Vertel anderen dat je voornemens bent om te gaan schrijven en wanneer je begint. Vraag anderen of je elke maand bijvoorbeeld een hoofdstuk mag sturen en als jij dat niet doet, zij er dan om vragen bosch bedienungsanleitungen kostenlos downloaden.
5. bedenk, een doel is een gewenst resultaat;  je kan er altijd van afwijken. Hoe ziet jouw resultaat er uit?
Het resultaat is dat ik december mijn boek presenteer, wat mij een enorm trots gevoel zal geven puzzle play free!
Ik plan het schrijven dan ook in, maar ben mij bewust dat wanneer er mooie opdrachten voorbij komen die het schrijven in de verdrukking zullen brengen, ik mijn tijdspad daarin zal aanpassen herunterladen.
6. maak het visueel
Maak voor jezelf een beeld van het resultaat, in dit geval het boek. Geef dit beeld een prominente plek in je werkomgeving, zodat je er regelmatig mee wordt geconfronteerd mms herunterladen geht nicht samsung galaxy s3. Het mag natuurlijk als een belemmering gaan werken!
 

Zo heb je een paar tips die je mee kan nemen in het formuleren van jouw doel én het behalen van jouw doel free lkw games to download. Veel succes!
Kan je hier hulp bij gebruiken, het formuleren van je doel en de stappen, dan doe ik dat graag. Bel me voor een afspraak of mail me iphone xr ringtone for free!
 

Share