Ik ben een mentor

bureau wat:

Wanneer ik mensen vertel wat ik doe, dan vertel ik dat ik mensen adviseer en begeleid naar focus en structuur om zo een volgende stap in de groei van hun onderneming te kunnen maken of zetten download avira antivirus for free.
Wanneer men mij dan vraagt hoe ik dat doe, dan begin ik vertellen dat ik o.a. mensen begeleid en adviseer, maar ook daadwerkelijk werkzaamheden van ze kan overnemen zoom basic herunterladen. Daarmee kunnen zij zich richten op de zaken waar zij goed in zijn en doe ik de dingen die ik goed kan, organiseren en structureren. Daarmee ontstaat dus focus en structuur bij de ondernemer herunterladen.
Wanneer men mij dan vraagt hoe ik ondernemers dan adviseer en begeleid, dan begin ik uitgebreid te vertellen en misschien soms wat omslachtig herunterladen. Dat komt op een bepaald moment het woord coach naar voren…maar ja, van coaches zijn er al zo veel….
En opeens zag ik het juiste woord voorbij komen: mentoring brawl stars now!
 

Wikipedia: Mentor (begeleider)mentoring
Een mentor is iemand die zijn (levens)ervaring gebruikt om een ander terzijde te staan zip dateien und öffnen.

 

De benaming mentor is ontleend aan Mentor, in de Griekse mythologie opvoeder van Odysseus’ zoon Telemachos, via het pedagogische boek Les Adventures de Telemaque van de Franse schrijver François Fénelon uit 1699 pokemon spiele handy kostenlos downloaden. Hierom wordt de soms gebruikte vrouwelijke vorm “mentrix” wel afgewezen, die gebaseerd is op de misvatting dat er een woord “mentor” in het Latijn zou bestaan bewerbungssoftware vollversion kostenlos downloaden.
 

In het Nederlandse onderwijs is een mentor een leerkracht die leerlingen die daaraan behoefte hebben, op een breed gebied adviseert en begeleidt google herunterladen pc.In het Vlaamse secundair onderwijs wordt de term mentor gebruikt voor de (ervaren) leerkracht die beginnende of stagedoende leerkrachten wegwijs maakt in de school gimp. De school ontvangt daarvoor enkele uren-leerkracht in het te besteden pakket.
In de kunst kan een mentor een andere kunstenaar helpen zijn carrière op te bouwen.

Als mentor adviseer, begeleid, (coach) en verbind ik ondernemers dus!
 

En als je me dan vraagt waarom ik dit doe, wat: mentoring? Daarom! Omdat ik graag het waarom achter de mensen en hun verhalen wil weten en snappen. Jij kan me wel vertellen dat je iets wil of niet wil, kan of niet kan, maar waarom dan? En hoe meer ik daar om vraag, hoe meer je tot de essentie komt. En dan blijkt dat mensen soms iets heel anders willen dan dat ze in eerste instantie vertellen. Mooi toch?! 🙂 Ik help mensen graag verder! Want als ik het snap, en jij zelf snapt waarom je doet wat je doet, dan zullen jouw potentiële klanten jou ook snappen!
 

Share