Ik denk gratis met je mee in deze tijden van crisis

bureau wat:

Op dit moment zijn er een heleboel ondernemers, ZZP’ers, die dankzij de Corona epidemie hun bedrijf tot stilstand zien komen in meer of mindere mate jurassic park builder herunterladen. Het maakt ook dat we allemaal alleen nu thuis aan het werk zijn. Daar waar je voorheen, zoals ik ook, naar kantoor ging zit je nu aan de keukentafel te werken huawei handy images. Of tenminste, je probeert te werken. Want misschien heb je nu ook een partner die thuis aan het werk is, schoolgaande kinderen die nu opeens thuis zijn en begeleid moeten worden in hun lessen en huiswerk hintergrundbilder kostenlos downloaden.

Waar haal je de focus vandaan

Afgelopen dagen hoor en zie ik veel verhalen van ZZP’ers voorbij komen. Enerzijds de ondernemers die vanuit de onverwachte stilstand tot allemaal creatieve ideeën komen hoe het anders kan (maar hoe dan en waar te beginnen) en ik zie ook een groep ondernemers die tot stilstand komen, lam geslagen zijn von youtubeen video.

Strijden, vluchten, bevriezen

Dit zijn natuurlijk de welbekende kenmerken die je kan vertonen wanneer er zich een ‘ramp’ voldoet. Of in ieder geval zo iets groots wat eigenlijk niet te bevatten is herunterladen. En dat is deze epidemie toch eigenlijk wel.

Dus je ziet een groep ondernemers die of kunnen doorgaan of de mogelijkheden zien om het anders te gaan doen en dat ook gaan doen solitaire klondike kostenlos downloaden.

Dan heb je de groep ondernemers die als het ware in de overleefstand komen en dus vluchten in de emoties die er allemaal op ze afkomen. Wel vanalles misschien bedenken, maar ook gelijk de excuses erbij waarom het niet zal gaan werken of dat ze ook voor de kinderen nu moeten zorgen, etc ps4 theme kostenlos downloaden. Dat laatste is deels zeker waar, moet ik ook doen, maar ik ga wel door met mijn bedrijf.

En dan hebben we de laatste groep en dat is de groep ondernemers die genoodzaakt tot stilstand komen, maar daar dan ook in ‘blijven hangen’ herunterladen. En niet de mogelijkheden zien om er ‘het beste van te maken’.

Zie deze stilstand als een kans

Ik snap en herken ook zeker dat deze hele situatie een immense impact heeft op een hele grote groep mensen, ondernemers, ZZP’ers icc farbprofil herunterladen. Maar als ondernemer zijnde zou ik ook wel de kansen blijven zien. Namelijk, omdat je nu misschien helaas minder kan doen voor je klanten, kan je des te meer tijd besteden aan je eigen bedrijf google books pdf. Want juist dat werken AAN je bedrijf, schiet er bij een heleboel mensen toch vaak bij in. Dus wat kan je doen om vooral deze periode goed te gebruiken om te werken AAN je bedrijf.

Laat mij je helpen

Ik snap dat ik je misschien voor een lastig blok zet, werken aan je bedrijf en waar te beginnen. ‘Ik heb op dit moment totaal geen focus en rust in mijn kop’. Laat mij dan met je meedenken. Laten we even een half uurtje inplannen via zoom en dan sparren we over waar je tegenaan loopt en wat je vandaag als eerste wel kan doen, stapje voor stapje. En dit doe ik geheel gratis. Gewoon even een half uurtje met je meedenken en je op weg helpen. Een beetje focus en rust in je kop brengen.

Interesse?

Stuur me een mailtje of app me en dan bellen we even of we kletsen even via zoom. Zeker in tijden als deze dat we als ZZP’ers weer allemaal op ons zelf zijn terug geworpen hoef je het nog steeds niet alleen te doen! Ik denk graag even mee!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.