Ondernemersdoolhof

 

Spelenderwijs in gesprek en werken aan je bedrijf met het Ondernemersdoolhof

Samen dwalen brengt je verder in je ondernemerschap.

Hoe vaak sta jij eigenlijk even stil om na te denken óver je bedrijf? Naast je dagelijkse werkzaamheden voor de klanten ben je namelijk ook nog ondernemer. Dat ben je bijvoorbeeld wanneer je een netwerkbijeenkomst bezoekt. Goed voor de contacten en vaak ook nog gezellig. Of we organiseren intervisiebijeenkomsten met collega's onder elkaar free word. Dan ben je vaak vakinhoudelijk kennis met elkaar aan het delen, maar hoe vaak sta je stil bij de ondernemerskant van jezelf? Daag je elkaar wel eens uit om na te denken over je bedrijf? Waarschijnlijk niet...

Logisch ook. Tijdens een bijeenkomst gaat de aandacht misschien naar een spreker of een thema en houden we het graag gezellig met elkaar. En beleefd.

Met de spelvariant van het Ondernemersdoolhof stel je elkaar vragen die je anders nooit zou stellen. Onder het mom van ‘een spelletje spelen’, neem je een kijkje in je eigen ondernemerskeuken en die van een ander herunterladen. Zo leer je van elkaar, maar je leert elkaar ook op een hele andere manier kennen. Het Ondernemersdoolhof blijft weg van beleefdheden en geeft je de mogelijkheid om betekenisvolle vragen te stellen aan elkaar.

"Dat wist ik helemaal niet van jou."

We weten allemaal hoe lastig het als ondernemer is, om in de hectiek van alledag stil te staan en na te denken over je bedrijf. Onderzoek toont zelfs aan dat dit één van de grootste uitdagingen is voor ondernemers. We weten niet hoe we dat moeten doen, of wanneer weihnachtsgrüße herunterladen kostenlos. En eigenlijk weten we ook niet goed waar we moeten beginnen.

Het Ondernemersdoolhof bordspel biedt een laagdrempelige manier om stil te staan bij essentiële vragen en met elkaar hierover in gesprek te gaan. Niet met de intentie om kant-en-klare oplossingen aan te dragen. Wel om getriggerd te worden over wat goed gaat en waar liggen mogelijke verbeteringen of aandachtspunten.

Het Ondernemersdoolhof is een simpel bordspel. Pionnen, een dobbelsteen, een zandloper en vragenkaartjes. De dobbelsteen bepaalt de snelheid waarmee je door het doolhof wandelt, maar jij kiest je eigen route herunterladen. Al dwalend loop je langs de zeven onderdelen van het Ondernemersdoolhof. Van stilstaan, naar analyse, naar de kern. Van doelen naar uitvoeren en volhouden.

    Wat gaat er goed, wat zijn successen?

    Waar sta je als ondernemer voor en wat wil je bereiken?

    Waarom kies je voor bepaalde marketingvormen?

    Waar liggen je uitdagingen magix photo for free?

Al spelend dwaal je door het Ondernemersdoolhof op weg naar meer focus en heldere communicatie.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Clement

Wat een verrassing dat er zulke leuke en interessante gesprekken op gang komen, aan de hand van de vragen in het spel. Ik was verbaasd hoe open we naar elkaar waren en hoe respectvol er naar elkaar geluisterd en gereageerd werd. Dit spel is een mooi instrument om écht met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen, als ondernemer en als mens.

Jasper

Het Ondernemersdoolhof heeft onbewust gezorgd voor nieuwe inzichten windows 7 schreibprogramm kostenlos downloaden. Het spel daagt je uit om over allerhande zaken na te denken waar je niet iedere dag bewust mee bezig bent. Leuk om op een sociale manier met mede-ondernemers te discussiëren en zo jezelf weer even aanscherpen.

Willem

Het is ontzettend goed en verhelderend om met mede ondernemers eens op de ‘werazenmaardoorstopknop’ te drukken en dit spel te spelen. Met respect spiegelen naar elkaar. Het heeft een wakkerschuddend effect dat blijft hangen in de kop.

"Jee, da's een goeie vraag..."

Het spel is geschikt voor netwerkbijeenkomsten, intervisiebijeenkomsten of bijvoorbeeld voor brancheverenigingen musik kostenlosen usb stick. Eigenlijk voor alle gelegenheden waar ondernemers samen komen om informatie te delen of te leren. Maar ook voor de kleinere MKB-er, die met zijn team op een laagdrempelige manier wil praten over het bedrijf.

Het spel kan worden gespeeld met max. 6 deelnemers per speelbord, om op die manier zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en van elkaar te horen en leren. Uiteraard kunnen we met meer mensen om het bord spelen, maar laten we dat in overleg met elkaar bespreken.

Wat levert dat nou op, spelen van een spel spiele kostenlos herunterladen slither.io?

Nieuwe inzichten in jezelf en je onderneming.

Stof tot nadenken over waar je staat als ondernemer en wat er aandacht behoeft.

Diepgang in het gesprek met je zakelijke connecties.

Inspiratie vanuit de vragen, de antwoorden en de interactie met je spelgenoten Whatsapp for pc download.

En natuurlijk veel gezelligheid en lol. Zo was je nog nooit bezig met je bedrijf.

Lex

Het Ondernemersdoolhof-spel, een onderhoudende manier om te reflecteren en te leren. Verbazingwekkend hoeveel ik heb geleerd over mezelf én van mijn medespelers tijdens het spelen van het spel.

Joyce

Het spelen van het spel is een mooie manier om elkaar te leren kennen, te reflecteren, na te denken over je bedrijf en inzichten te krijgen die tot actie (kunnen) leiden komplette internetseitenen.

Derrick

Het Ondernemersdoolhof stelt je in staat om samen met mede-ondernemers te dwalen door de krochten van het ondernemerschap. Simpel maar doeltreffend!

Willen jij en je collega's een keer een spelletje spelen?

Neem dan contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden om een inspirerende bijeenkomst te organiseren.

Bel of mail me en dan plannen we een datum om het spel te spelen!

Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.