"Eindelijk dat gevoel dat je de juiste stappen maakt in je onderneming.
En dat je weet dat dit de goede weg is!"

Mis jij de tijd en ruimte om na te denken over de toekomst van jouw bedrijf?
Ben jij veel ad hoc bezig en verlies je daardoor het overzicht?
Mis je een helder beeld van waar je naartoe werkt?
Vind je het lastig om de juiste activiteiten te ontwikkelen bij jouw doelen?
Ben je op zoek naar meer focus en structuur?

Weet jij eigenlijk wat je doet voor wie?

In jouw onderneming heb je heel veel rollen. Naast financieel directeur ben je hoofd verkoop, marketing manager en hoofd administratie. Maar je bent (meestal) ook de uitvoerder van opdrachten. Ga daar maar aanstaan! Al die rollen vragen dat je schakelt van lange termijn denken naar korte termijn en dat je vanuit strategisch niveau ook de vertaalslag maakt naar acties. Het zijn precies die verschillende rollen die ervoor zorgen dat je soms het gevoel hebt dat je vastloopt. Waardoor je de focus kwijtraakt en onrust ervaart. En dat je je, heel misschien, wel eens afvraagt of je het allemaal nog wel leuk vindt.

Het Ondernemersdoolhof is voor ondernemers die een hernieuwd inzicht willen krijgen in hun onderneming. Die hun eigen individuele verhaal weer scherp willen krijgen. Zodat je weer energie en inspiratie voelt en weet dat je op de goede weg bent. Het Ondernemersdoolhof brengt jouw doelen dichterbij.

In het Ondernemersdoolhof sta je stil bij Wie Wat Waarom Hoe Waar en Wanneer. Basisvragen die je op een logische manier leiden naar de juiste prioriteiten, naar keuzes die goed voelen en naar heldere communicatie met jouw klant. Zo komen doelen dichterbij.

Kies jouw eigen pad

Waarom het Ondernemersdoolhof?

Als ondernemers staan we eigenlijk niet stil, we zijn altijd in beweging. Jij ontwikkelt je, jouw bedrijf ontwikkelt zich. Elke nieuwe fase stelt je voor nieuwe uitdagingen en nieuwe vragen. Kan mijn dienstenaanbod anders? Hoe laat ik mijn meerwaarde zien? Hoe bereik ik de juiste doelgroep? Waar vind ik de juiste ondersteuning? Het lijkt telkens weer één groot doolhof waarin je ronddwaalt. Maar je wilt niet dwalen, je wilt helderheid, rust en weten dat je met de goede dingen bezig bent. Toch? En je weet best dat je daar gewoon de tijd voor moet nemen.

Waarom is stilstaan toch zo moeilijk?

Omdat stilstaan en ondernemen in tegenspraak zijn. We zijn echte doeners, we willen aan de slag. We zijn misschien liever lekker bezig, dan dat we achterover leunend in de verte staren en over lastige zaken moeten nadenken. Stilstaan is zeg maar, niet zo ons ding. Wat kunnen nog meer reden zijn waarom jij geen ruimte en tijd neemt om na te denken over je bedrijf?

Je weet eigenlijk niet goed waar je dan moet beginnen

Stilstaan en nadenken kan soms best confronterend zijn

Je denkt dat het je veel te veel tijd gaat kosten

Je weet niet wat het je gaat opleveren

Je bent een beetje klaar met al die adviezen over je WHY, je missie, je visie

Je denkt dat het vanzelf wel weer goed komt

Gericht dwalen brengt je verder

Wij vinden dat elke ondernemer periodiek tijd vrij zou moeten maken om stil te staan bij de vragen die spelen. Elke ondernemer heeft vragen. En elke ondernemer heeft het nodig om af en toe stil te staan. Om terug te kijken, om te voelen en te ervaren hoe het nu gaat en om in rust te kunnen bepalen wat een volgende stap is.

Dáárom Het Ondernemersdoolhof

Wij zijn ervan overtuigd dat elke ondernemer zijn eigen pad kiest. Vanuit je eigen overtuigingen, vanuit je eigen waarden. Alleen jouw eigen keuzes leiden tot beweging, tot verandering, tot de juiste stappen. De elementen in Het Ondernemersdoolhof vind je ook in andere modellen of stappenplannen. Dat is niet anders of uniek. Onze benadering is wel anders. Vanaf het moment dat je Het Ondernemersdoolhof instapt gaat het om jou. Om jouw unieke kwaliteiten, jouw waarden en overtuigingen. De theorie uit modellen, businessplannen of stappenplannen van goeroes vertalen we naar jouw persoonlijke situatie. Naar jou als persoon en naar jou als ondernemer. Jij kiest namelijk altijd zelf je eigen weg. Niemand kan dit overnemen. Wij begeleiden je door het doolhof, triggeren jou met soms lastige vragen. En we helpen je bij het maken van passende keuzes, voor je diensten, je strategie, je communicatie. Zodat je echt gaat voelen dat je op de juiste weg bent. Dat je doet wat goed is. En je jouw doelen dichterbij brengt.

Meer informatie over het doolhof en en om afspraken te maken, vind je op onze nieuwe website.

Op de dienstverlening van Het Ondernemersdoolhof zijn de algemene voorwaarden van bureau wat: van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.