focus in 1 uur

 "Meer focus in één uur"

Uit onderzoek blijkt dat stilstaan bij je bedrijf, nadenken over ontwikkelingen en de toekomst, een van de grootste uitdagingen is voor ondernemers. Zeker voor ZZP'ers en klein-MKB'ers. Je hebt een volle agenda, werkt voor klanten, doet je marketing, je administratie en soms ook nog personeelszaken.

Dat periodieke onderhoud, het reflecteren en stilstaan bij wat je doet en waarom, is juist zo belangrijk. Eigenlijk noodzakelijk. Het zorgt voor een juiste focus, omdat je helder hebt waar je naar toe wilt. Het zorgt voor energie en inspiratie, omdat je weet waarom jij doet wat je doet. Het zorgt voor actie en beweging, omdat de dingen die je doet helemaal passen bij wie jij bent en wat je wilt bereiken met je bedrijf.

Het stellen van jaarlijkse doelen wil meestal nog wel lukken. Maar de vertaalslag naar een strategie, keuzes, prioriteiten en acties, dat blijkt in de praktijk toch behoorlijk lastig. Waarom? Omdat ondernemers gewend zijn aan actie. Achteroverleunen en nadenken past niet zo. Dat is lastig. En dus laten we ons een beetje leiden door de hectiek van alle dag.

Doorbreek de waan van de dag

Wil je 'iets' anders, maar nog geen idee wat, hoe of wat dat 'iets' is? Kom dan een uurtje met ons sparren. Aan de hand van Het Ondernemersdoolhof denken we met jou mee tijdens een uurtje sparren. Dit kan over 'iets' gaan of een concrete vraag. Op deze manier maak je kennis met de stappen van Het Ondernemersdoolhof en we laten je even in alle rust stilstaan. We gaan op zoek naar jouw drijfveren, waarom doe je wat je doet. We laten je afstand nemen om te zien waar kansen en mogelijkheden liggen. Zo krijg je weer een beetje grip op 'iets' en op de acties die voor jou passend zijn voor een volgende stap. Het geeft je focus en rust in je ondernemerschap.

Kom jij een uurtje sparren?

Een uurtje sparren kost je naast een uurtje van je tijd, 95 euro ex btw. Hiervoor krijg je de volledige aandacht en expertise van Klementine en Hilde. Mocht je vervolgens besluiten om een strategietraject te doen, dan brengen we deze 95 euro weer in mindering.

Lijkt het je wat?

Neem dan contact op om een afspraak te plannen!

Het Ondernemersdoolhof is een methode waarmee je helder zicht krijgt op je drijfveren, je kracht en jouw onderscheidend vermogen. Je ontdekt waar uitdagingen en kansen liggen en op welke manier jij daar op kunt inspelen. In het Ondernemersdoolhof dwaal je bewust langs alle elementen van jouw bedrijf, jouw ondernemerschap. Het levert nieuwe inzichten, energie en inspiratie om de volgende stap te maken. Het Ondernemersdoolhof brengt jouw doelen dichterbij.

Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.