Online training – werken aan jouw strategisch ondernemersplan

Loop je al een tijd rond met het idee dat je weer eens moet/wil werken áán je bedrijf? En ben je door de Corona epidemie nu opeens genoodzaakt om een stap terug te zetten in je bedrijf? Dan heb je juist nu alle tijd om te werken aan je bedrijf en ondertussen ook vooral online te communiceren. Hartstikke goed van je dat je vooral nu de tijd wil gaan nemen om aan je bedrijf te gaan werken, zodat je hierna nog sterker uit deze crisis komt.

Binnenkort zal ik je via deze pagina verder informeren. Voor wat eerste informatie verwijs ik je graag de offline strategiesessie die ik normaal gesproken heb met klanten. Deze zal ik ombouwen zodat je ook thuis ermee aan de slag kan gaan, afgewisseld met gesprekken via zoom.

Heb je nu al interesse in deze online training? Stuur me dan een mailtje en dan houd ik je op de hoogte!