Online sparren met collega ondernemers met behulp van de unieke
Ondernemersdoolhof-methode

Meld je nu aan en krijg het unieke Ondernemersdoolhof-kaartspel erbij!

Als er iets is wat we afgelopen jaar hebben gemist, dan is het wel ‘elkaar ontmoeten’. Ouderwets netwerken, sparren, met elkaar bijpraten, nieuwe mensen ontmoeten en dat onder het genot van een lekkere kop koffie of een goeie borrel. Als ondernemer is het nodig om andere mensen te ontmoeten en kennis te delen en te leren van elkaar.

Om dat makkelijk en leuk te maken heb ik de oplossing voor jou. Online ontmoeten met behulp van de Ondernemersdoolhofspel-methode.

Netwerken 2.0

In het verleden heb ik al vaker netwerkbijeenkomsten verzorgd. Zo heb ik jarenlang het netwerkdiner wat: tafelen georganiseerd, ben ik betrokken geweest bij de opstart en uitvoering van netwerkvereniging ZPoint Leusden en heb ik het waardevolle Ondernemersdoolhof-spel ontwikkeld. En met deze laatste gaan wij elkaar nu ontmoeten, kennis delen en van elkaar leren.

Enkele reacties van wat: tafelen deelnemers

wat: tafelen is netwerken met diepgang, goed gezelschap en op en uitstekende locatie. Hilde weet met de thema’s een snaar te raken en zet aan tot waarde-creatie.

Isabelle Peper

wat: tafelen is een hele leuke manier van netwerken. In een ontspannen sfeer, in een inspirerende omgeving wissel je gemakkelijk van gedachten en ideeën. Een heel diverse groep zelfstandig ondernemers maakt dat wat: tafelen écht een aanrader is!

Wieke van Leeuwen

Ik heb tijdens deze avond leuke mensen ontmoet, lekker gegeten en inspiratie opgedaan waar ik weer mee verder kan. Het spel was leerzaam en gaf aanleiding tot interessante discussies. Hartelijk dank voor deze geslaagde avond.

Tine van de Bor

Ook zin in een avond vol inspiratie, nieuwe contacten en energie? Ga wat: tafelen. Samen eten met onbekenden, niet wetende wat je voor elkaar kan betekenen, heeft mij verrassend nieuwe contacten opgeleverd. Een onverwacht leuk concept.

Anneke Lips

Met een dobbelsteen en stapel kaarten in gesprek met elkaar

Loop jij ook met vragen als:

  • hoe nu verder met mijn bedrijf?
  • welke marketingstrategie kan ik nu het beste toepassen?
  • hoe doen anderen dat nu?
  • klinkt het logisch wat ik doe en zeg?
  • wie kan mij in contact brengen met een goeie vormgever of andere ondernemer?

Met deze en nog veel meer zaken gaan we aan de hand van het Ondernemersdoolhof-spel elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek. Online, gedurende 2 uur. Iedereen heeft zijn of haar eigen kaartspel en dobbelsteen bij de hand. We starten de bijeenkomst gezamenlijk waarna je in groepjes van max 6 personen uiteen gaat. Zo kan je goed het gesprek voeren met elkaar, leren van elkaar en elkaar leren kennen. Aan het einde sluiten we de netwerkbijeenkomst weer met elkaar af.

Dit unieke spel word je na betaling per post toegezonden.

Dit spel wordt tijdens live netwerkbijeenkomsten en intervisiesessies gespeeld met elkaar rondom een spelbord. In een korte impressie kan je in de video zien hoe het spel live werkt.

Quotes van deelnemers aan het Ondernemersdoolhof-spel

Een top manier om met andere in gesprek te komen en zo over je eigen ondernemerschap na te denken.

Goede vragen, simpel en eenvoudig om te spelen, ziet er profi uit en brengt mooie gesprekken.

Dit spel bracht mij verbinding, een moment waarop we elkaar echt even mochten zien.

Ontspannen avond, leuk om te mogen sparren met andere ondernemers. Houd je scherp.

Deel je kennis en leer van elkaar

Even wat anders dan gewoon zoomen… Maar juist actief nieuwe mensen ontmoeten, met elkaar sparren over het ondernemerschap en als klap op de vuurpijl jouw kennis vergroten! Wil jij dat ook? In dat geval mag je deze waardevolle bijeenkomst niet missen. Meld je aan. Wil jij andere ondernemers ontmoeten en een goed gesprek hebben met elkaar over het ondernemerschap en zo een kijkje krijgen en geven in andermans en jouw ondernemerskeuken?

Meld je nu aan voor een van onderstaande sessies. Na je aanmelding ontvang je van mij een factuur. Wanneer de betaling binnen is stuur ik het spel toe! En vaker meedoen is zeker mogelijk.

Even wat praktische zaken op een rij

Kosten

Een eerste deelname bedraagt 65 euro ex btw, inclusief het Ondernemersdoolhof-kaartspel en verzendkosten

Elke volgende deelname bedraagt 25 euro ex btw (spel heb je dan al thuis).

Schrijf je nu in op een van de volgende data:

  • Vrijdag 16 april              11.30 – 13.30 uur           lunchmeeting – aanmelden kan alleen nog via de mail en wanneer je in Leusden eo woont ivm bezorging spel
  • Donderdag 20 mei        16.00 – 18.00 uur           borrelmeeting
  • Woensdag 16 juni          9.30 – 11.30 uur             koffiemeeting
  • Vrijdag 9 juli                   11.30 – 13.30 uur           lunchmeeting

Doe je mee?

Schrijf je nu in via onderstaand formulier. Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Ja ik wil sparren over het ondernemerschap en doe mee!