Als ZZP’er kun je nu eenmaal niet alles. Daarom ben ik zo blij met alles dat Hilde mij uit handen heeft genomen op het gebied van communicatie. Hilde is een geweldige sparringpartner, kan snel schakelen, ze is accuraat, betrouwbaar, enthousiast en brengt goede ideeën in. Ze is een vakvrouw in wat ze doet en verstaat de kunde om de vinger op de gevoelige plek te leggen. Hierdoor werd ik uitgedaagd om verder te denken en zo hebben we samen mijn bedrijf naar een hoger en succesvoller niveau gekregen.

Anders Afslanken

Tijdens één van onze studiedagen werd het ochtendprogramma verzorgd door Hilde. Van tevoren hebben we online met elkaar doorgenomen wat het doel is en hoe de rest van de dag eruit zou gaan zien. Ons doel was deze keer om geen inhoudelijke studiedag te organiseren, maar om onze rol als ondernemer onder de loep te nemen. Het ondernemersdoolhof was een uitgelezen kans om dat te doen.

Door het ondernemersspel van Hilde ga je op een andere manier naar je eigen bedrijf kijken. Je leert op welk gebied je al op de goede weg zit en ook waar je meer aandacht aan wil geven. Het was leerzaam en interessant om dit met studiekeuzecoaches onder elkaar te doen. De reacties waren stuk voor stuk zeer positief en iedereen ging met nieuwe doelen en acties naar huis. We gaan ervoor zorgen dat het ook daadwerkelijk opvolging krijgt, dus het wordt een terugkerend thema tijdens onze volgende bijeenkomsten.

Bedankt Hilde voor het in gang zetten van iets moois!

Studiekeuze Nederland

Ik weet dat ik goed ben in mijn vak (coach) maar het ondernemen is soms een waar doolhof. Dan zit ik vol ideeën of wil ik ergens mee aan de slag maar dan komt het: hoe dan? Daar heb ik Hilde voor ingeschakeld. Naast dat ze verhelderende vragen stelt is ze ook concreet en eerlijk. Op z’n tijd wat bemoedigende woorden en weer door. Ze weet van aanpakken en heeft me erg goed geholpen met inzichten, teksten een eerlijke spiegel voorhouden. Ik heb tijdens onze samenwerken hele mooie stappen gezet. Zeker een aanrader. Dankjewel Hilde.

Ilona, Ilona Bloeme

Hilde heeft mij na een workshop ‘heldere doelen formuleren mbv het Ondernemersdoolhof’, een vervolgaanbod gedaan voor coaching en begeleiding bij het schrijven van mijn ondernemersplan. Zij had namelijk meteen bij die gezellig ochtend door, dat er meer achter zat en dat ik werd tegengehouden door een paar beren op de weg.

Hilde heeft mij echt enorm geholpen op een prettige en warme manier, en met humor. Zij heeft mij begeleid en meer focus gegeven op waar ik voor wil gaan als ondernemer waardoor ik nu duidelijk heb wie mijn doelgroep is en wat mijn acties zijn.
Na elke sessie voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien en kreeg ik weer die positieve drive, die ik ergens was kwijtgeraakt, om weer aan de slag te gaan. Het is fijn om met haar te sparren, mijn emoties uit te spreken en haar steun te ontvangen. Hetzij door te bellen, mailen of gezellig bij haar op kantoor.

Ik wil je onwijs bedanken voor je steun en coaching. En ben blij dat ik nu al de eerste nieuwe klanten heb gekregen die precies passen in waar ik voor sta en ga als ondernemer!

Neeske, Blue Orange Design

Ik kwam bij Hilde terecht doordat ik beland was in chaos. Vooral in mijn hoofd en emoties was ik even mijn missie en focus kwijt. 10 jaar lang had ik het ondernemerschap binnen mijn praktijk uitgeoefend. Veel extra tools ontwikkeld waardoor mijn basis minder zichtbaar was. Hilde heeft mij geweldig begeleid op een professionele, heldere, en soms confronterende manier. Ze wist met de juiste vragen mij weer terug te brengen wat ik het allerliefst wilde doen. Ik kreeg weer focus omdat Hilde structuur aanbracht in de chaos die was ontstaan. Daardoor werd het rustiger in mijzelf en kan ik verder met een helder doel voor ogen. Ik weet beter wie mijn doelgroep is, mijn missie, waarden en waar ik met mensen aan wil werken. Ik ben Hilde enorm dankbaar voor deze helderheid! En beveel haar dan ook van HARTE aan!

Herniz, eneagramspecialist

Ik realiseerde mij dat ik met een aantal ondernemersvraagstukken zat waarmee ik zelf niet verder kwam. Op dat moment kwam ik Hilde tegen die mij met de juiste vragen kon triggeren. Mijn bedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid waardoor ik veel meer voor mijn klanten kan betekenen. Wat een goede zet bleek dit te zijn geweest voor zowel voor mij en m’n bedrijf!  Warm bad, positieve energie, oprechte interesse, openheid, goed doorvertalen, doortastend, doorvragen, gastvrijheid, professionaliteit zijn woorden die goed bij dit traject begeleiding passen. Ik weet hierdoor nu echt waar mijn bedrijf naar toe gaat de komende jaren. Ik kan bureau wat: van harte aanbevelen! Ben blij dat we de samenwerking nu in de uitvoering ook hebben voortgezet.

Philippe, Uit-spanning!

Dankzij Hilde kan ik op veel grotere schaal werken dan in mijn eentje. Het is een ontzettend geruststellende gedachte dat er nog iemand is die weet hoe alles werkt binnen het bedrijf De Videovakvrouw. Bovendien is zij degene met wie ik nieuwe plannen en ideeën als eerste bespreek, waarna zij me helpt de goede plannen uit te voeren en te implementeren.

Elisabeth, De Videovakvrouw

Hilde beschikt over een bijzondere combinatie van talenten. Zo kan ze uitstekend luisteren, stelt op de juiste momenten de juiste vragen, is pragmatisch en komt snel tot de kern van de zaak. Daarnaast is zij een ervaren ‘procesdenker’ die haar klanten stap voor stap helpt om de juiste keuzes te maken. Dat doet zij op een voor haar kenmerkende prettige en onnadrukkelijke manier. Haar eerlijkheid, haar goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, haar geavanceerde bullshit-detector en niet in de laatste plaats haar subtiele gevoel voor humor maken van Hilde de perfecte partner voor sparringsessies. Van harte aanbevolen!

Rob, Grote Wereld

De afgelopen weken heb ik met Hilde gespard over de focus van mijn bedrijf voor de komende jaren. Ik had moeite alle diensten en doelgroepen onder één ‘dak’ te krijgen. Hilde biedt structuur, stelt vragen die richting geven en adviseert waar nodig. Heerlijk om alles weer scherp te hebben. Verder is Hilde een prettig mens, laagdrempelig, nuchter en to the point. Kortom Heerlijk, Helder, Hilde! ?

Mintje, Conflict mediator

Sinds Hilde mijn marketing werk goeddeels doet, heb ik de handen weer vrij voor mijn inhoudelijke werk. Ze denkt na, komt met voorstellen, spiegelt, voert snel uit, is prettig in de omgang en betrouwbaar in woord en daad. Dat werkt prettig in de samenwerking en levert mij rust en ruimte op. Zij is een prettige praktische en gewaardeerde partner in business!

Vincent, Draagvlakexpert

Ik heb Hilde leren kennen als een prettige en vakbekwame professional. Haar diversiteit en brede en scherpe blik is zeer waardevol bij het neerzetten en ondersteunen van ons bedrijf. Is goed thuis in haar vak, waarbij ze kennis, flair en scherpe analyse weet te combineren. Zij staat ‘haar mannetje’. Voelt zich als een vis in het water als zij projecten kan aansturen. Resultaatgericht, kostenbewust en met voortdurend oog voor de menselijke maat.

Suzanne, NuBNO

‘En WAT nu?!’ dacht ik weleens. Gelukkig, hiervoor heb ik nu Hilde. Mijn vraagbaak, spiegel en criticus, mijn inspiratiebron, versnelling en reddingsboei. Creatief, daadkrachtig, betrouwbaar, enthousiast en gewoon een prettig mens. WAT wil je meer?!

Katrin, Enerjoy

Met de opzet van mijn bedrijf dKIC, heeft Hilde een belangrijke rol gespeeld. Het is verhelderend om even met iemand te sparren over de ingeslagen richting; even kijken of je op de juiste weg zit. Hilde heeft hier een nuchtere en zakelijk kijk op. Als je iemand nodig hebt die van buitenaf naar je project kijkt, dan kan ik je Hilde aanbevelen.

Miranda , dKIC

Dat ik Hilde per ongeluk tegen het lijf liep in de opstartfase van mijn bedrijf bleek een godsgeschenk. Ik was compleet overdonderd door het succes van Shop America en vooral de hoeveelheid werk die daar mee gepaard ging. Door te sparren met Hilde kreeg de chaos meer structuur en hebben we ook de fundering kunnen leggen voor een paar belangrijke stappen die noodzakelijk waren in het professionaliseren van het bedrijf. Zo heeft Hilde me veel uitzoek werk uit handen genomen omtrent het regelen van contracten, verplichtingen omtrent arbeidsomstandigheden en mijn ondernemingsplan. Ik kan Hilde van harte aanbevelen.

Gerjo , Shops in the Cloud

Al doende leer je welke elementen van het ondernemerschap je goed liggen, en welke niet bij je passen maar wel moeten gebeuren.  Voor die ontbrekende stukken is er de oplossing om bureau wat: in te huren.  Dat heb ik ook gedaan! Hilde is enkele maanden mijn sparringpartner geweest op de gebieden Marketing en Acquisitie, en met goed gevolg.  Hilde is snel in het oppikken van de kernpunten uit een verhaal en heel goed in het vertalen van ideeën naar praktijk.

Joke , CIP

Hilde is een erg prettige coach om mee te sparren als net gestarte ondernemer. Ze kan goed luisteren, is nuchter en to the point. Ze brengt een veelzijdige ervaring in en heeft een grote kennis van het ondernemerschap. En bovenal is het een heel leuk mens met pit en humor!

Anne, Indebuurt033

Mijn fotografie website liep gewoon niet goed, de websitebouwer had het gewoon niet naar tevredenheid afgeleverd. Op aanraden van Klementine Vis kwam ik bij bureau wat: terecht. Hilde heeft fouten opgelost zodat ik nu mijn website kan lanceren. Ook heeft ze een handige beschrijving bijgeleverd zodat ik mijn eigen foto’s en wijzigingen kan toevoegen. Ze blijft altijd standby voor kleine euvels en vragen in de toekomst, dat is ook een geruststelling. Als ik haar eerder was tegengekomen had ik meteen mijn website door haar laten bouwen. Daarnaast is ook nog eens een heel prettig persoon in de omgang en dat is mooi meegenomen.

Hanneke, Hofman in beeld

Een eigen website, tsja, ik wist wat ik niet wilde, maar een stuk minder goed wat ik wel wilde. En zeker niet hoe ik dat dan moest aanpakken. Hilde wist wel wat ik wilde en is daarmee aan de slag gegaan. Wat ik in ieder geval nodig had was een website waar ik nog veel in kon rommelen en aanpassen omdat ik nog zo aan de start sta van het voeren van mijn bedrijf. Hilde heeft voor mij een mooie basis gemaakt waar ik al mijn eigenheid in kwijt kon en me vervolgens de instructies gegeven hoe ik verder kon zodat het nu ook echt mijn website is geworden. Bedankt Hilde!

Karin, Fysio BeLle

Na verloop van tijd kreeg ik steeds meer succes in het begeleiden van tenders en aanbestedingen met mijn bedrijf CKC. Ik wilde daarom mijn website meer op die activiteiten richten. Hilde adviseerde mij om mijn website aan te passen en te voorzien van een meer duidelijke focus. Na een eerste gesprek wist Hilde direct mijn bedoelingen te vertalen in een ontwerp en functionaliteit, wat precies aansloot bij mijn verwachtingen. Het was een plezier om met zo’n professioneel persoon te werken, die ontspannen en met gevoel voor humor de juiste toon weet te raken. Ik kan Hilde en bureau wat: dan ook van harte aanbevelen.

Coos, Coos Koster Consultancy

Hilde is de initiatiefneemster van wat: tafelen. Een bijzonder en mooi netwerkevenement. Daar bewijst ze dat ze mensen kan binden en kan laten samenwerken. Ze heeft oog voor de talenten van mensen en ziet hoe mensen die kunnen combineren. Ze is creatief, behulpzaam, integer en wijs. Ze zorgt dat ik mijn focus houd. Als ik een nieuw plan heb, vraag ik Hilde om advies. Als zij bedenkingen heeft, ga ik nog eens diep nadenken.

Gerhard, Te Winkel Producties

Netwerken met diepgang, goed gezelschap en op een uitstekende locatie. Hilde weet met  de thema’s een snaar te raken en zet aan tot waarde-creatie.

Isabelle, Thinkspirator

Van ideeën naar daden. Dat is het effect van Hilde. Ze is zuiver en blijft bij de kern van de zaak. Iemand waarvan je op aan kan en heel fijn is om mee samen te werken.

Annette, Praktijk Oke

Ook zin in een avond vol inspiratie, nieuwe contacten, lekker eten en energie? Schuif dan eens aan bij wat: tafelen. Samen eten met onbekenden, niet wetende wat je voor elkaar kan betekenen, heeft mij verrassende nieuwe contacten opgeleverd. Een onverwacht leuk concept.

Anneke, MBO Amersfoort