"Gericht dwalen brengt je verder"

Gun jezelf de tijd om weer eens na te denken over de toekomst van je bedrijf.

Stop, sta stil!

Het is voor elke ondernemer goed om op gezette tijden even stil te staan. Een moment van reflectie in te bouwen wo kann man black ops 2 kostenlos downloaden. Neem op momenten tijd voor de stilte, voor reflectie. Want vanuit stilstand kan nieuwe focus ontstaan. En weet jij zo welke route je in jouw doolhof kan bewandelen om jouw nieuwe doelen te behalen. Met focus en rust in je hoofd.

En dan heb je daar opeens de Corona crisis

Opeens heb je minder of geen opdrachten meer win 10 herunterladen kostenlos. Je wordt aan het denken gezet over je bedrijf, je eigen ondernemerschap en allerlei gedachtes kunnen in je hoofd oppoppen:

…Ben ik nog wel met de juiste dingen bezig?
…Wil ik hier de komende jaren nog op deze wijze mee door gaan?
…Ik zou eigenlijk wel iets anders willen doen, maar… hoe dan, wat dan, …
…Eigenlijk wil ik het niet langer alleen doen disney filme downloaden.
…Wat zou het fijn zijn als er iemand even met me mee zou kunnen denken…
…Mijn bedrijf loopt lekker, maar er komen geen nieuwe klanten meer bij.
…Ik heb echt behoefte aan meer rust en focus…

Wil jij met deze gedachtes aan de slag, wil je ze de baas zijn winrar kostenlos windows 10? Wil jij juist in deze crisisperiode aan de slag met je bedrijf en werken áán je ondernemerschap?

Wanneer ga jij luisteren naar die stemmetjes in je hoofd die zeggen
dat het tijd is om het ánders te gaan doen?

Geef je bedrijf  en jezelf dan een boost

bureau wat: geeft jou nú de boost om van je bedrijf écht werk te maken herunterladen. Dat kan over de hele linie van focus naar strategie, van plan tot aan uitvoering. Zowel vanuit de ondernemerskant als vanuit de marketingkant laat ik jou als ondernemer aan de hand van vragen zien waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Terug naar de basis

In deze online training gaan we terug naar de basis: het (her)vinden van jouw focus in je bedrijf. Vanuit deze nieuwe focus kan je aan de slag met het stellen van doelen en het uitvoeren en behalen van deze doelen kik kostenlos herunterladen.

Actie!

Deze online training is gericht op reflectie en op actie! In je eigen tempo ga je aan de slag en aan de hand van prikkelende vragen stimuleer ik je om doelgericht na te denken om van jouw bedrijf een (nog groter) succes te maken.

De inzichten die je opdoet bieden je houvast en duidelijke richting. Dit zal focus en rust brengen, wat je kan inzetten bij het formuleren van je doelen en uiteindelijke communicatie naar buiten herunterladen.

Wat levert het op?

Door het volgen van deze online training krijg je en kan je:

handvatten voor en inzichten in waar je staat als ondernemer en waar je naar toe wilt.
input om jouw heldere kernboodschap te formuleren: jouw verhaal (voor wie doe je wat met welk resultaat) kostenlos bilder fürs handy downloaden.
aan de hand van de inzichten aan de slag met het formuleren van je doelen en de uitvoering ervan.
focus waardoor je weer doelgericht aan het werk kan. Minder ad hoc, dus je gaat bewuster om met je tijd, energie en middelen sims 4 günstigen.

Tijdsinspanning en kosten

De online training is na het intakegesprek in 1x beschikbaar. Ik adviseer je om meerdere dagdelen in te plannen om eraan te werken. Je start de online training met een intakegesprek, zodat je al met een bepaalde focus start aan de training. Na het doorlopen van de online training bied ik je de gelegenheid om je inzichten van de afgelopen tijd te bespreken zodat ik met je meedenken hoe je er een vervolg aan kan geven en kan omzetten in actie stronghold crusader download full version free german chip.

De training met de 2 live gesprekken en online module, kost 395 euro ex btw.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en werk te maken van je bedrijf?

Meld je dan nu aan voor de online reflectietraining en ga aan de slag om weer focus en structuur in je ondernemerschap te brengen. Van daaruit kan je dan weer gaan werken aan heldere nieuwe doelne! De training staat online bij Empowerbox. Via dat platform kan je je aanmelden, betalen en is de training direct beschikbaar.

Ik wil nu aan de slag met die online training!

bureau wat: is partner van: