Sparren met een businesscoach met behulp van de unieke
Ondernemersdoolhof-methode

Maak nu die afspraak en krijg het unieke Ondernemersdoolhof-kaartspel cadeau!

Ik ben er voor jou  als sparringpartner op het gebied van bedrijfsstrategie en communicatie. Met mijn hulp krijg jij weer rust en ruimte om te doen waar jij goed in bent en blij van wordt. Als sparringpartner denk ik met je mee, sta ik naast je en help je verder. Wat wil je nog meer als ondernemer?!

Wil jij ook kennismaken met de kwaliteiten van bureau wat: én het Ondernemersdoolhof? Kan jij als ondernemer een korte, maar constructieve boost gebruiken? Meld je dan nu aan voor 2 sparringsessies en ontvang het Ondernemersdoolhof-kaartspel cadeau!

Wat is jouw droom voor jouw bedrijf?

Ik ga ervan uit dat jij net als ik droomt van een bloeiend bedrijf dat veel waarde biedt én inkomsten oplevert. Je wilt hier graag hard voor werken, maar vrije tijd is je ook heel wat waard. Rustfocus en structuur om zo de juiste dingen te doen. Ik help jou dit te realiseren door je te ondersteunen in jouw bedrijf door effectieve oplossingen aan te reiken en communicatiewerkzaamheden over te nemen. Hierdoor zal rust komen bij jou; balans tussen werktijd en vrije tijd, wat uiteindelijk waarde voor jou én je klant oplevert! Wil jij nu aan de slag om van jouw project of bedrijf een succes te maken?

Je loopt vast wel eens rond met ideeën over hoe je jouw dienstverlening en ondernemerschap wilt verbeteren, veranderen of verder ontwikkelen. Je zou daar wel wat objectieve sparring bij kunnen gebruiken. Zaken helder krijgen om verder te kunnen, om verandering in gang te zetten. Of juist dat te blijven doen wat je al doet. Keuzes maken, daar gaat het om.

Nu kan je die gesprekken als ondernemer met jezelf houden, in je hoofd, met je partner thuis, je beste vriend of vriendin. Maar eerlijk, die zijn vaak toch minder kritisch dan dat je eigenlijk soms wel nodig hebt.

Sparren met mij, Hilde van den Heuvel, als businesscoach, kan je de spiegel en luisterend en meedenkend oor bieden die je nodig hebt ‘to keep on track’. Groeien in je ondernemerschap en met je bedrijf hoef je niet alleen te doen.

7 redenen waarom elke ondernemer een sparringpartner zou moeten hebben

  • Een sparringpartner heeft geen persoonlijke belangen in jouw bedrijf.

  • Een sparringpartner kan als klankbord jou richting geven of met je meedenken of je wel op de juiste weg zit.

  • Een goede sparringpartner is een snelle denker en/of een analytische denker. Daarmee kan hij of zij uit jouw warboel van gedachten snel tot de essentie komen en de vinger op de gevoelige plek leggen.

  • Een sparringpartner is een generalist en kan daardoor in de breedte met je meedenken en je adviseren daar waar nodig een specialist in te huren om de details te bespreken of controleren.

  • Door regelmatig te sparren met een sparringpartner vergroot je je effectiviteit en houd je de groei en voortgang in je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf. Door je een duwtje in de rug te geven kan je met vertrouwen verder.

  • Een goede sparringpartner geeft te denken. Wees dus niet bang voor de confrontatie en kritische feedback. Een sparringpartner is meer dan alleen een coach die enkel naar je luistert.

  • Een sparringpartner helpt je op de lange termijn te denken. Niet alleen wat nu goed is voor je, maar ook op de lange termijn.

Nieuwsgierig of een persoonlijk sparringpartner/ businesscoach iets voor jou is?

Bel of mail me en dan maken we een afspraak voor 2 sparringsessies van een uur. Je krijgt dan het Ondernemersdoolhof-kaartspel cadeau. Aan de hand van dit spel zullen we de gesprekken voeren en zal je weer een eerste gevoel van focus, structuur en rust (terug) krijgen.

Wat kost dat nu?

Om kennnis te maken met mij, Hilde, en om die boost te krijgen waar je naar op zoek bent, hanteer ik een speciaal kennismakingstarief van € 197,- ex btw en krijg je het Ondernemersdoolhof-kaartspel ter waarde van € 65,- cadeau.

Mocht het na deze 2 sessies naar meer smaken, dan kunnen we onze samenwerking voortzetten. Afhankelijk van je vraag en behoefte bepalen we samen de vorm van samenwerking.

Ja, ik wil nu die afspraak voor 2 sessie maken!

Meld je dan via het contact formulier aan voor 2 sparringsessies en ontvang het Ondernemersdoolhof-kaartspel cadeau! Ik neem zsm contact met je op om de afspraken te plannen.