Alleen ga je sneller, samen kom je verder

bureau wat: is er voor jou wanneer je behoefte hebt dat er iemand even met je meedenkt

Het is soms wel een beetje veel allemaal, dat ondernemen. Er poppen regelmatig allerlei vragen en ideeën op in je hoofd. Maar tijd om erover na te denken is er niet. Of neem je niet…

 • Ben je compleet je focus en overzicht kwijt?

 • Zie je omzet weglopen en geen idee hoe je je bedrijf in de lucht moet houden?

 • Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je behoefte om even met iemand te sparren om alles weer helder te krijgen?

 • Zou je graag af en toe met iemand van gedachten willen wisselen, anders dan met je partner of beste vriendin?

 • Loop je met een geweldig idee rond en wil je toetsen hoe een ander hier tegenaan kijkt?

 • Is je hoofd af en toe overvol en vind je het fijn dat iemand je dan een paar vragen stelt en meedenkt, waardoor er weer orde in je hoofd komt?

Hoe fijn dat er iemand gewoon even een uur met je meedenkt?!

Hilde, kan ik even een uurtje met je sparren?
Hilde, zou jij even een uurtje met me mee kunnen denken?
Hilde, ik weet het even niet meer, kan jij even met me meedenken?

Als ZZP’er sta je er toch vaak alleen voor. Je zit in je eentje op een kantoor of thuis. Je werk is in een week tijd misschien zienderogen afgenomen. En dan mag je het allemaal zelf bedenken. Dat is natuurlijk wat je wilt als ondernemer, alles zelf bedenken, maar soms is het ook wel veel. Dan is het fijn dat je iemand hebt die je kan bellen om ‘even’ met je mee te denken.

Investeer een 1 uur van je tijd en 125 euro ex btw in jezelf.
Lijkt het je wat? Bel of mail me en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Gun jezelf de tijd om een pas op de plaats te maken.

In de normale hectiek van alle dag is het voor een ZZP’er niet gemakkelijk om tijd en ruimte te creëren om na te denken over je bedrijf. Je wilt bovendien je eigen weg volgen. En juist in dat soort tijden is het goed om op gezette momenten toch even stil te staan en van een afstand naar je onderneming te kijken, van waaruit je dan weer verder kan.

En soms word noodgedwongen tot stilstand gebracht, omdat een grote klant opeens weg gaat of iets met Corona… Of in ieder geval is er iets wat maakt dan je een pas op de plaats moet maken om de situatie te overzien en van waaruit je weer vooruit kan. En juist daar zou je best wat hulp bij kunnen gebruiken. Iemand die kritisch meekijkt, die je aan het denken zet over waar je naartoe wilt. Over wat jij belangrijk vindt.

En daar ben ik dan voor, een sparringpartner die er voor je is op het moment dat je behoefte aan hebt dat er ‘even’ iemand met je meedenkt. Vaak is een uurtje al voldoende om weer verder te kunnen. Ik ben er een uur lang om al je ideeën en vragen op af te vuren. Als nodig zal ik je soms pittige vragen terug stellen om door te dringen tot de kern. En ik kan je helpen om keuzes te maken die bij jou passen. Zo kan je na een uurtje weer verder.

Er bestaat geen enkel perfect stappenplan dat jou precies vertelt wat je moet doen om succesvol te zijn. Dat bepaal je uiteindelijk altijd zelf.

Met slechts een uurtje van je tijd kan je weer tijden vooruit!

Hoe ziet een uur sparren eruit?

Je belt, appt of mailt me met je hulpvraag. Ik krijg regelmatig een mailtje met als onderwerp ‘HELP…’.  Dan plannen we samen zsm een afspraak. Dat mag bij mij op kantoor, maar via zoom of skype is ook zeker mogelijk.

Wat kost een uurtje sparren?

Voor het gesprek en de voorbereiding hanteer ik een tarief van 125 euro ex btw. en dan heb je een uur lang mijn onverdeelde aandacht om jou weer op weg te helpen!

Het focusgesprek was zeer zeker de moeite waard! Ik ben onder de indruk van de aandacht die ik kreeg, meteen met mij de diepte in ging en zeer zinvolle en gerichte vragen stelden. Zo kon ik mijn vraag specificeren en kwamen we al snel met opmerkelijke zienswijzen en voorbeelden waardoor ik uiteindelijk wegging met echt praktische en bruikbare mogelijkheden.  Ik ben dus een blij ei, dankbaar en trots.

Isabelle

Goed gesprek met een rustige start en later met harde feiten en waarheden. De vinger werd op enkele gevoelige plekken gelegd waardoor duidelijk werd wat er moest gebeuren binnen ons bedrijf; een wake-up call!

Ronald

Hilde beschikt over een bijzondere combinatie van talenten. Zo kan ze uitstekend luisteren, stelt op de juiste momenten de juiste vragen, is pragmatisch en komt snel tot de kern van de zaak.

Rob

Wanneer is een uurtje sparren ook perfect voor jou?

 • Als je voelt dat het anders kan of moet. Alleen weet je nog niet precies hoe of wat. Je hebt misschien niet eens een hele duidelijke vraag.

 • Als je weet welke weg je wilt volgen, maar best wat hulp kan gebruiken bij het maken van keuzes.

 • Als je het nodig hebt dat iemand je een spiegel voorhoudt, zodat je niet in je eigen gedachten en kringetjes blijft ronddraaien.

 • Als je op zoek bent naar een praktisch ingestelde businesscoach die je niet vertelt wat je MOET doen, maar die je begeleidt bij het vinden van jouw eigen weg, zodat je gaat doen wat je WILT.

 • Als je wilt kennismaken met het Ondernemersdoolhof, omdat je besloten hebt het niet langer alleen te doen.

Lijkt het je wat? Bel of mail me dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak!

Liever op structurele basis met me sparren?

Dan is het businesscoach-abonnement echt iets voor jou! Mocht je hier op willen overstappen na je eerste uurtje sparren, dan breng ik de 125 euro ex btw weer in mindering.