uurtje sparren

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder. "

bureau wat: is er voor jou wanneer je behoefte hebt aan dat er iemand 'even' met je meedenkt

Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je 'even' behoefte aan sparren om alles weer helder te krijgen?
Zou je graag af en toe met iemand van gedachten willen wisselen, anders dan met je partner of beste vriendin?
Loop je met een geweldig idee rond en wil je het graag 'even' toetsen hoe een ander er tegenaan kijkt?
Is je hoofd af en toe overvol en vind je het fijn dat iemand je dan een paar vragen stelt waardoor er weer orde in je hoofd komt?

Hoe fijn dat er iemand gewoon even uur met je meedenkt?!

Hilde, kan ik even een uurtje met je sparren?
Hilde, zou jij even een uurtje met me mee kunnen denken?
Hilde, ik weet het even niet meer, kan jij even met me meedenken?

Als ZZP'er sta je er toch vaak alleen voor. Je zit in je eentje op een kantoor, thuis of ergens buiten te deur. En dan mag je het allemaal zelf bedenken. Dat is natuurlijk wat je wilt als ondernemer, alles zelf bedenken, maar soms is het ook wel veel. Dan is het fijn dat je iemand hebt die je kan bellen om 'even' met je mee te denken.

Jij bepaalt de vraag

In de hectiek van alle dag is het voor een ZZP'er of klein-MKB'er niet gemakkelijk om tijd en ruimte te creëren om na te denken over je bedrijf. Je wilt bovendien je eigen weg volgen. Maar je zou daar best wat hulp bij kunnen gebruiken. Iemand die kritisch meekijkt, die je aan het denken zet over waar je naartoe wilt. Over wat jij belangrijk vindt.

En daar ben ik dan voor, een sparringpartner die er voor je is op het moment dat je behoefte hebt dat er 'even' iemand met je meedenkt. Vaak is een uurtje al voldoende om weer verder te kunnen. Ik ben er een uur lang om al je ideeën en vragen op af te vuren. Als nodig zal ik je soms pittige vragen terug stellen om door te dringen tot de kern. En ik kan je helpen om keuzes te maken die bij jou passen. Zo kan je na een uurtje weer verder.

Er bestaat geen enkel perfect stappenplan dat jou precies vertelt wat je moet doen om succesvol te zijn. Dat bepaal je uiteindelijk altijd zelf. Zie mij als jouw gids in jouw Ondernemersdoolhof

caret-down caret-up caret-left caret-right
Suzanne

Ik heb Hilde leren kennen als een prettige en vakbekwame professional. Haar diversiteit en brede en scherpe blik is zeer waardevol bij het neerzetten en ondersteunen van ons bedrijf.

Rob

Hilde beschikt over een bijzondere combinatie van talenten. Zo kan ze uitstekend luisteren, stelt op de juiste momenten de juiste vragen, is pragmatisch en komt snel tot de kern van de zaak.

Katrin

'En WAT nu?!' Gelukkig, hiervoor heb ik nu Hilde. Mijn vraagbaak, spiegel en criticus, mijn inspiratiebron, versnelling en reddingsboei. Creatief, daadkrachtig, betrouwbaar, enthousiast en gewoon een prettig mens. WAT wil je meer?!

 

Met slechts een uurtje van je tijd kan je weer tijden vooruit!

Hoe ziet een uur sparren eruit?

Je belt, appt of mailt me met je hulpvraag. Ik krijg regelmatig een mailtje met als onderwerp 'HELP...'. Zoiets mag, hoeft niet. Dan plannen we samen zsm een afspraak. Dit mag via skype of bij mij op kantoor in Leusden. Vooraf stuur je me even een korte omschrjving van datgene waar je het over wilt hebben. Spreken we elkaar voor het eerst, dan ontvang ik ook graag je website. Dan kan ik me voorbereiden op ons gesprek.

Wat kost een uurtje sparren?

Een eerste keer ben je ter kennismaking van harte welkom voor 75 euro ex. btw. Een volgende keer hanteer ik mijn gebruikelijke 'businesscoach' tarief van 125 euro ex btw. 

Afspraak maken voor een uurtje sparren

Vul onderstaand formulier in of bel/app me (06 163 678 36)

Je naam (verplicht)

Je bedrijf (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer(verplicht)

Je vraag

Liever op structurele basis sparren?

Dan is het sparringabonnement echt iets voor jou! Mocht je hier op willen overstappen na je eerste uurtje sparren, dan breng ik de 75 euro ex btw weer in mindering.

Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.