wie is wat:

 "working apart together"

bureau wat: brengt focus, structuur en rust!

Achter bureau wat: staat Hilde van den Heuvel; een betrokken professional met ruime ervaring in begeleidende, adviserende en uitvoerende functies. Uniek in haar praktische, doelgerichte hands-on aanpak. Hilde denkt én werkt met je mee en houdt er van om mensen te inspireren en met elkaar te verbinden.
 

18 september 20158436 by Beyoutiful Photography
‘Kenmerkend voor mijn stijl van werken is de structuur die ik aanbreng. Daarnaast beschik ik over
ruime werkervaring op het gebied van projectmatig werken en heb ik een groot netwerk wat ik
eventueel kan inschakelen. Dankzij mijn snelle denkvermogen overzie ik snel welke richting gewenst
is. Ik kan goed luisteren en uit wat ik hoor (en tussen de regels hoor) benoem ik welke werkzaamheden
nodig zijn om op te pakken en uit te voeren. Samen brengen we jouw bedrijf of project tot een
positief resultaat!’

 

Wat breng ik?

Ik breng ondersteuning op maat voor de ZZP’er en MKB’er werkzaam in de zakelijke dienstverlening, waarbij ik goed fungeer  als sparringpartner en multitasker op de momenten dat je een kritische blik nodig hebt. Ik denk en werk met je mee en sta voor een open communicatie van waaruit ik rust, focus en structuur breng.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

De missie van bureau wat: is de ondernemer te ontzorgen in zijn of haar bedrijf en te verbinden met kennis en kennissen om zo volledig tot hun recht te komen in hun ondernemerschap.
 

Van strategie tot en met uitvoering

Kan jij een rechterhand, een persoonlijk manager gebruiken? Neem dan een kijkje op de pagina wat: Virtual Manager om verder te lezen wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.
 

Het Ondernemersdoolhof

Sta je op een punt in je ondernemerschap dat je 'het even niet meer weet? Eigenlijk wel eens wat keuzes zou willen maken voor de toekomst? Helder hebben waar je nu echt voor staat en wil gaan?  In samenwerking met Klementine Vis, kunnen we met jou aan de hand van 1-op-1 strategiesessies de strategie van je bedrijf onder de loep nemen, focus en structuur aanbrengen, en uitvoering geven aan de werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie,om jouw bedrijf bij jouw (potentiële) klanten onder de aandacht te krijgen.
 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak nu een afspraak voor vrijblijvende kennismaking

Wil jij tips ontvangen om ook focus, structuur en rust in je bedrijf te krijgen?

We zullen je gegevens niet delen met derden of gaan spammen!
Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing