verkenningsworkshop

 “En dan nu even niks….”

Wanneer heb jij als ondernemer voor het laatst stilgestaan? Even een moment niks en van een afstand naar je bedrijf gekeken en je afgevraagd ‘doe ik de juiste dingen en doe ik de dingen juist’?

…. Stilstaan. Hét moment om van een afstand naar je bedrijf te kijken en te bedenken wat anders kan of beter. Om je af te vragen of je met de juiste dingen bezig bent. Dat is wat we doen tijdens de Ondernemersdoolhof verkenningsworkshop.

Uit onderzoek blijkt dat stilstaan bij je bedrijf, nadenken over ontwikkelingen en de toekomst, één van de grootste uitdagingen is voor ondernemers. Zeker voor ZZP’ers en klein-MKB’ers. Je hebt een volle agenda, werkt voor klanten, doet je marketing, je administratie en soms ook nog personeelszaken. En het werk moet gewoon gedaan. Dus wanneer sta je stil?

Terugkijken om vooruit te zien

De Ondernemersdoolhof verkenningsworkshop biedt de mogelijkheid om even de waan van de dag te doorbreken. Je neemt bewust de tijd om in alle rust stil te staan. Om terug te kijken en om vooruit te zien. Een periodiek onderhoud voor je onderneming én voor jezelf. Regelmatig reflecteren en stilstaan is belangrijk. Eigenlijk noodzakelijk. Tijd nemen om van een afstand te kijken naar je bedrijf. Zodat je (weer) helder krijgt waar je naartoe wilt. Het zorgt voor energie en inspiratie, omdat je weet waarom je doet wat je doet. Het zorgt voor actie en beweging, omdat je onderneemt vanuit wie jij bent en wat je wilt bereiken.

Tijdens de verkenningsworkshop doorlopen we in korte tijd een aantal stappen van Het Ondernemersdoolhof; voor wie doe je wat waarom en wat zou je nu eigenlijk willen? We nemen afstand om te zien waar kansen en mogelijkheden liggen. We gebruiken de interactie van de groep om elkaars verhaal en elkaars doelen aan te scherpen. Zo krijg je grip op de vervolgstappen, op de acties die voor jou passend zijn. Het brengt je focus en rust in je ondernemerschap.

Programma

De verkenningsworkshop is een intensieve ochtend op een mooie locatie in het bos, waarbij we je de gelegenheid bieden om even stil te staan, van een afstand te kijken naar je bedrijf en om kennis te maken met Het Ondernemersdoolhof. In een ochtend doorloop je, samen met een groep gelijkgestemde collega-ondernemers, een aantal cruciale stappen uit het doolhof, maar dan weer op een andere wijze dan we doen tijdens een 1-op-1 strategiesessie.

Het Ondernemersdoolhof

Het Ondernemersdoolhof is een methode die jou helpt om vanuit stilstaan weer in beweging te komen. Ja, het is een beetje dwalen. Maar dat helpt je om gericht verder te komen. Je dwaalt in het doolhof langs alle aspecten van je onderneming. Je vindt in het doolhof weer de helderheid, zodat je met hernieuwde energie jouw eigen pad verder kunt vervolgen.

Data: vrijdag 25 januari 2019

Tijd: 9.30 – 12.30 uur

Kosten: 295 euro ex btw

Locatie: Business Center Leusden

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12 deelnemers

Aanmelden:

Je naam (verplicht)

Je bedrijf (verplicht)

Je email (verplicht)

Je adres (verplicht)

Je postcode (verplicht)

Je plaats(verplicht)

Vul hier de datum in dat je mee wil doen (verplicht)

captcha

Typ bovenstaande code over