virtual manager


 

"samenwerken is de sleutel tot je eigen succes"

bureau wat: is de persoonlijke rechterhand voor jou als kleine ondernemer

Doe je alle werkzaamheden zelf? Maar wil je eigenlijk niet alles meer zelf doen?
Zit je agenda altijd vol?
Ben je door de bergen werk het overzicht kwijt in je projecten of onderneming?
Heb je moeite met focussen en structuur aanbrengen in je werkzaamheden auslogics disk defrag gratis downloaden?
Slaat de paniek je om de oren wanneer je je bedenkt wat er allemaal nog op dat to-do-lijstje staat?
Kan je extra handjes gebruiken om de stapels werk weg te werken? Tijdelijk of voor lange duur?

bureau wat: biedt de oplossing die bij jou past.

Ik ben er voor jou als virtual manager, jouw persoonlijke office manager om je werk uit handen te nemen en te ontzorgen oude netflix app downloaden. Daarmee krijg jij weer rust en ruimte om te doen waar jij goed in bent en blij van wordt. Als sparringpartner en multitasker denk ik met je mee en sta ik naast je en help je verder!
Communicatie, evenementen/trainingen organiseren, etc. Kortom, dat wat er allemaal bij komt kijken om als ondernemer je bedrijf draaiende te houden, die werkzaamheden neemt bureau wat: je uit handen. Ik werk gewoon vanuit mijn eigen kantoor of wanneer je dat liever hebt, bij jou op kantoor of aan de keukentafel.

Wat is jouw droom voor jouw bedrijf?

Ik ga ervan uit dat jij net als ik droomt van een bloeiend bedrijf dat veel waarde biedt én inkomsten oplevert sims 3 downloads hair for free. Je wilt hier graag hard voor werken, maar vrije tijd is je ook heel wat waard. Rust, focus en structuur om zo de juiste dingen te doen. Ik help jou dit te realiseren door je te ondersteunen in jouw bedrijf door effectieve oplossingen aan te reiken en werkzaamheden over te nemen. Hierdoor zal rust komen bij jou; balans tussen werktijd en vrije tijd, wat uiteindelijk waarde voor jou én je klant oplevert! Wil jij nu aan de slag om van jouw project of bedrijf een succes te maken?

Wat levert een virtual manager je op?

focus: jij doet de dingen die jij moet en wil doen, ik regel de rest eromheen
structuur: ik breng overzicht aan zodat planning, werkzaamheden en doelen duidelijk zijn (en behaald worden!)
rust: in je hoofd, in je bedrijf, privé en bij jouw klant
tijd: al je aandacht schenken aan jouw business en klanten
groei: door bovenstaande kan je (blijven) groeien met je bedrijf

wat: mijn klanten zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Elisabeth
"Hilde is degene met wie ik nieuwe plannen en ideeën als eerste bespreek, waarna zij me helpt de goede plannen uit te voeren en te implementeren."
Joke

"Al doende leer je welke elementen van het ondernemerschap je goed liggen, en welke niet bij je passen maar wel moeten gebeuren.  Voor die ontbrekende stukken is er de oplossing om Hilde in te huren."

Suzanne

"Een prettige en vakbekwame professional videos youtube kostenlos downloaden. Haar diversiteit en brede en scherpe blik is zeer waardevol bij het neerzetten en ondersteunen van ons bedrijf. Resultaatgericht, kostenbewust en met voortdurend oog voor de menselijke maat."

Wat kan ik als virtual manager voor jou betekenen?

Als virtueel manager, jouw persoonlijk rechterhand, adviseer ik je en kan ik alle werkzaamheden van je overnemen waar jij niet aan toe komt of waar je eigenlijk gewoon geen zin in hebt. Die neem ik van je over, zodat jij je compleet kan focussen op het uitoefenen van je vak en jouw klanten blij maken. Wat ik dan zoal voor je kan doen:

Communicatieadvies
Projectondersteuning
Organiseren en coördineren van evenementen/trainingen/bijeenkomsten
Uitzoek- en regelwerk
Structuur aanbrengen in je werkzaamheden
Daag me uit met je vraag.

Heb jij soortgelijke werkzaamheden die je graag uit handen wilt geven? Behoefte aan iemand die werkzaamheden van je overneemt, met je meedenkt, zodat jij meer tijd en aandacht aan je klanten kan geven epic games launcher downloaden? Lijkt het je wat om je voornamelijk bezig te houden met zaken waar je energie van krijgt in de wetenschap dat de overige werkzaamheden die bijdragen aan jouw succes ook gewoon doorlopen?

Maar voor we beginnen, bepalen we altijd samen waar jij als ondernemer voor staat en voor wilt gaan.
Wat is jouw missie en visie en hoe zie jij die het liefst uitgedragen worden.
Wat past bij jou, wat niet.

Kan jij de hulp van een persoonlijk manager gebruiken?

Bel me en dan maken we een afspraak. We bespreken welke werkzaamheden je graag wilt uitbesteden en ik geef aan hoeveel tijd ik er ongeveer aan kwijt zal zijn pdf datei herunterladen kostenlos. Samen bespreken we hoe we communiceren over de uit te voeren werkzaamheden en wat het verwachtte en beoogde resultaat zal zijn. Sommige werkzaamheden zullen eenmalig zijn en sommige zaken zullen terugkerend zijn. Hopelijk gaan we een langdurige relatie aan, waardoor jij uiteindelijk focus, structuur en rust zal ervaren en zal kunnen groeien in je ondernemerschap.

Wat kost dat nu?

Om je een beeld te geven wat de standaard ondersteuning van bureau wat: als virtual manager kost, doe ik je hierbij een overzicht fehler beim herunterladen von apps. Voor eventuele specifieke vragen kan het zijn dat ik je een aangepast voorstel doe toekomen.

Bij aanvang van onze samenwerking zullen we vaak eerst moeten bepalen waar je staat als ondernemer, waar je naar toe wilt en welke boodschap je dan wilt uitdragen. Ik denk dus met je mee welke strategie we kunnen uitzetten en welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn. Voor een strippenkaart hanteer ik de volgende tarieven:

Je kunt kiezen voor:
 20 uur gedurende 3 maanden                  € 1.475,-
40 uur gedurende 3 maanden                  € 2.850,-
Deze strippenkaart wordt vooraf voldaan.

Alle tarieven zijn exclusief btw en eventuele reiskosten.
Voor specifieke vragen kan een specifieke prijs worden afgegeven. 

Wat levert het me op?

Nu je weet wat het kost is het toch ook fijn om te weten wat het je dan oplevert. Als virtual manager bied ik je zo wie zo focus, structuur en rust, zodat jij je kan richten op de groei van je bedrijf en jouw klanten dropbox freigegebene dateien herunterladen. Maar daarnaast geldt natuurlijk ook:

Samen kom je verder dan alleen
Je hoeft het niet langer allemaal alleen te doen
Je hoeft niet langer nee te zeggen tegen klanten, omdat je geen tijd hebt
Je omzet kan gaan stijgen omdat je meer tijd hebt voor klanten en acquisitie
Je kan meer balans creëren in werk en privé

Twijfel je nog?

Twijfel je of het de juiste keuze is om een VM, een persoonlijk manager in te huren? Iemand vragen om werkzaamheden van je over te nemen, je te ontzorgen en rust te bieden? Want je kan het zelf toch ook allemaal wel…. Hou dan gewoon eens een week bij welke werkzaamheden je allemaal uitvoert per dag. Elke grote of kleine taak houd je bij en je geeft aan hoeveel tijd die taken op een dag in beslag nemen en dus in een week. Of je nu een offerte schrijft of even een kop koffie pakt, je social media checkt of met je moeder belt ballerspiele für pc kostenlosen.
Kijk na die week eens welke taken niet bij jouw werkelijke dienstverlening horen en waar je misschien ook niet heel blij van werd toen je het deed. Wat je misschien ook meer tijd kostte, omdat het niet je volledige aandacht heeft. Bekijk dan wat het je waard is, wanneer al deze taken door iemand anders worden uitgevoerd en je to-do-lijst een stuk korter wordt. En je in alle rust gewoon die kop koffie kan drinken of met je moeder kan bellen…..

Wil je nu dan toch graag concreet aan de slag?

Wil jij nu van die to-do-lijstjes af en wil je het niet langer allemaal zelf doen? Wil jij inzichtelijk krijgen waar jij focus en structuur kan gebruiken?

Maak nu een afspraak voor vrijblijvende kennismaking

Heb je alle uitvoerende zaken prima op orde, maar zou je graag tegen iemand je ideeën en gedachten willen houden herunterladen? Dan is een sparringpartner misschien wel iets voor jou!

Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.