wat: tafelen wordt beoordeeld met een 8-

bureau wat:

wat: tafelen bestaat in mei 1 jaar. Een goed moment om terug te kijken op het eerste jaar.
Alle deelnemers van afgelopen jaar zijn gevraagd een enquête in te vullen telekom receiver apps downloaden. Graag deel ik kort samengevat de resultaten:

  • De locatie den Heyligen berg is over het algemeen goed beoordeeld en het eten
    wordt goed gewaardenqueteeerd sims 2 hairstyles for free.
  • De onderwerpen die op tafel zijn gekomen zijn goed ontvangen. Graag wil men nog wel eens in gesprek over samenwerking (doen we in juni), praktische zaken rondom het ondernemerschap, hoe kunnen wij ondernemers elkaar verder helpen (intervisie in september) en sector specifieke avonden gta san andreas download pc kostenlos deutsch vollversion.
  • Vrijwel iedereen beveelt wat: tafelen aan, maar kan nog niet altijd de juiste persoon erbij benoemen.
  • Vrijwel iedereen vindt het tarief van 45 euro ex BTW voor een 3-gangerdiner met drankjes en toegang tot kennis en kennissen een zeer redelijke prijs liebeslieder deutsch kostenlosen. Van de meeste mag dit tarief ook best wat hoger.
  • Iedereen komt graag nog een keer terug.
  • wat: tafelen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8-, waarvoor dank wie kann ich musik auf iphone herunterladen!

Het was erg leuk en leerzaam om alle enquêtes terug te lezen en ik dank iedereen dan ook hartelijk voor het geven van zijn of haar feedback wetter herunterladen gratis! Reacties van een aantal vindt je op de pagina wat: zegt men ganze albums downloaden. Wil jij ook jouw reactie op wat: tafelen plaatsen op mijn website, stuur me dan een e-mail.

Graag ontvang ik jullie allemaal weer aan tafel op 21 mei om het eerste jubileum van wat: tafelen te vieren herunterladen!

Share