wat: virtual manager

"alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen"

wat: virtual manager is de persoonlijke rechterhand voor jou als kleine ondernemer

wat projectondersteuning
- Doe je alle werkzaamheden zelf? Maar wil je eigenlijk niet alles meer zelf doen?
- Zit je agenda altijd vol?
- Ben je door de bergen werk het overzicht kwijt in je projecten of onderneming?
- Heb je moeite met focussen en structuur aanbrengen in je werkzaamheden?
- Slaat de paniek je om de oren wanneer je je bedenkt wat er allemaal nog op dat to-do-lijstje staat?
- Kan je extra handjes gebruiken om de stapels werk weg te werken? Tijdelijk of voor lange duur?

bureau wat: biedt de oplossing die bij jou past.

Ik ben er voor jou als virtual manager, jouw persoonlijke office manager om je werk uit handen te nemen en te ontzorgen. Daarmee krijg jij weer rust en ruimte om te doen waar jij goed in bent en blij van wordt. Als sparringpartner en multitasker denk ik met je mee en sta ik naast je en help je verder!
Communicatie, evenementen/trainingen organiseren, etc. Kortom, dat wat er allemaal bij komt kijken om als ondernemer je bedrijf draaiende te houden, die werkzaamheden neemt bureau wat: je uit handen. Ik werk gewoon vanuit mijn eigen kantoor of wanneer je dat liever hebt, bij jou op kantoor of aan de keukentafel.

Wat is jouw droom voor jouw bedrijf?

Ik ga ervan uit dat jij net als ik droomt van een bloeiend bedrijf dat veel waarde biedt én inkomsten oplevert. Je wilt hier graag hard voor werken, maar vrije tijd is je ook heel wat waard. Rust, focus en structuur om zo de juiste dingen te doen. Ik help jou dit te realiseren door je te ondersteunen in jouw bedrijf door effectieve oplossingen aan te reiken en werkzaamheden over te nemen. Hierdoor zal rust komen bij jou; balans tussen werktijd en vrije tijd, wat uiteindelijk waarde voor jou én je klant oplevert! Wil jij nu aan de slag om van jouw project of bedrijf een succes te maken?

Wat levert een virtual manager je op?

- focus: jij doet de dingen die jij moet en wil doen, ik regel de rest eromheen
- structuur: ik breng overzicht aan zodat planning, werkzaamheden en doelen duidelijk zijn (en behaald worden!)
- rust: in je hoofd, in je bedrijf, privé en bij jouw klant
- tijd: al je aandacht schenken aan jouw business en klanten
- groei: door bovenstaande kan je (blijven) groeien met je bedrijf

wat: mijn klanten zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Elisabeth
"Hilde is degene met wie ik nieuwe plannen en ideeën als eerste bespreek, waarna zij me helpt de goede plannen uit te voeren en te implementeren."
Gerjo

"Dat ik Hilde per ongeluk tegen het lijf liep in de opstartfase van mijn bedrijf bleek een godsgeschenk. Ze heeft me veel werk uit handen genomen."

Katrin
"Mijn vraagbaak, spiegel en criticus, mijn inspiratiebron, versnelling en reddingsboei. Creatief, daadkrachtig, betrouwbaar en gewoon een leuk mens."

Wat kan ik als virtual manager voor jou betekenen?

Als virtueel manager, jouw persoonlijk rechterhand, adviseer ik je en kan ik alle werkzaamheden van je overnemen waar jij niet aan toe komt of waar je eigenlijk gewoon geen zin in hebt. Die neem ik van je over, zodat jij je compleet kan focussen op het uitoefenen van je vak en jouw klanten blij maken. Werkzaamheden die ik van je kan overnemen zijn bijvoorbeeld:

- Communicatieadvieswat: projectondersteuning
- Communicatiewerkzaamheden
- Projectondersteuning
- Organiseren en coördineren van evenementen/trainingen/bijeenkomsten
- Presentaties maken
- Maken en bijhouden van je website in WordPress
- Uitzoek- en regelwerk
- Structuur aanbrengen in je werkzaamheden
- Daag me uit met je vraag.

Maar voor we beginnen, bepalen we altijd samen waar jij als ondernemer voor staat en voor wilt gaan. Wat is jouw missie en visie en hoe zie jij die het liefst uitgedragen worden. Wat past bij jou, wat niet.


Heb jij soortgelijke werkzaamheden die je graag uit handen wilt geven? Behoefte aan iemand die werkzaamheden van je overneemt, met je meedenkt, zodat jij meer tijd en aandacht aan je klanten kan geven? Lijkt het je wat om je voornamelijk bezig te houden met zaken waar je energie van krijgt in de wetenschap dat de overige werkzaamheden die bijdragen aan jouw succes ook gewoon doorlopen?

Kan jij de hulp van een persoonlijk manager gebruiken?

Bel me en dan maken we een afspraak. We bespreken welke werkzaamheden je graag wilt uitbesteden en ik geef aan hoeveel tijd ik er ongeveer aan kwijt zal zijn. Samen bespreken we hoe we communiceren over de uit te voeren werkzaamheden en wat het verwachtte en beoogde resultaat zal zijn. Sommige werkzaamheden zullen eenmalig zijn en sommige zaken zullen terugkerend zijn. Hopelijk gaan we een langdurige relatie aan, waardoor jij uiteindelijk focus, structuur en rust zal ervaren en zal kunnen groeien in je ondernemerschap.

Twijfel je nog?

Twijfel je of het de juiste keuze is om een VM, een persoonlijk manager in te huren? Iemand vragen om werkzaamheden van je over te nemen, je te ontzorgen en rust te bieden? Want je kan het zelf toch ook allemaal wel…. Hou dan gewoon eens een week bij welke werkzaamheden je allemaal uitvoert per dag. Elke grote of kleine taak houd je bij en je geeft aan hoeveel tijd die taken op een dag in beslag nemen en dus in een week. Of je nu een offerte schrijft of even een kop koffie pakt, je social media checkt of met je moeder belt.
Kijk na die week eens welke taken niet bij jouw werkelijke dienstverlening horen en waar je misschien ook niet heel blij van werd toen je het deed. Wat je misschien ook meer tijd kostte, omdat het niet je volledige aandacht heeft. Bekijk dan wat het je waard is, wanneer al deze taken door iemand anders worden uitgevoerd en je to-do-lijst een stuk korter wordt. En je in alle rust gewoon die kop koffie kan drinken of met je moeder kan bellen…..

Wil je nu dan toch graag concreet aan de slag?

Wil jij nu van die to-do-lijstjes af en wil je het niet langer allemaal zelf doen? Wil jij inzichtelijk krijgen waar jij focus en structuur kan gebruiken?

Maak nu een afspraak voor vrijblijvende kennismaking

Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.