workshop heldere doelen

Met een helder doel van start

In een groep van max 6 personen werken aan jouw doelen voor komende tijd

Zullen we van komende periode een succes maken?
Zullen we met een kleine club ondernemers samen een dag werken aan ons bedrijf en aan onze doelen voor de lange termijn?
En dan beginnen we natuurlijk met de doelen of het doel voor het komende kwartaal!

Ik nodig je uit voor een dagje werken aan je bedrijf

Met max 6 deelnemers gaan we een dag sparren met elkaar en op papier zetten wat de doelen voor komend kwartaal zijn. Want je kan wel lange termijn doelen hebben (en die heb je toch?...), maar wil je ze halen, dan helpt het om je doelen kleiner en dichterbij te halen.

We beginnen de dag met het spelen van Het Ondernemersdoolhof. Met elkaar eens op een andere wijze spreken over je ondernemerschap en leren van elkaar. De inzichten die we uit het spelen van het spel krijgen, zetten we 's middags na de lunch op papier: je doelen en ambities voor de lange termijn en specifiek wat je het eerste kwartaal wilt bereiken. En door met mij of met elkaar de doelen te delen, heb je de eerste stap naar het behalen al gezet. Want door het uitspreken van je doel, kunnen wij je helpen herinneren om je doel ook waar te maken 😉

Je bent van harte welkom bij mij op kantoor

Op maandag 29 juni om 9.30 uur ben je van harte welkom aan de Fokkerstraat 12 in Leusden. Vervolgens starten we om 10.00 uur met het Ondernemersdoolhof. Na de lunch gaan we dan lekker aan de slag met de plannen voor het eerste kwartaal. Om 16.00 uur mag je dan weer vol inspiratie naar huis.

Wat kost dat en wat krijg je?

Een dag werken aan je bedrijf en je doelen formuleren kost je slechts 135 euro ex btw. Daarvoor krijg je de hele dag koffie/thee/fruit/lekkers en de lunch. En niet onbelangrijk, mijn onverdeelde aandacht! Na je aanmelding ontvang je een factuur ter bevestiging van je deelname.

Meld je nu aan via onderstaand formulier. Dan gaan we samen van start met heldere doelen voor komende periode!

Je naam (verplicht)

Je bedrijf (verplicht)

Je adresgegevens voor de factuur (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Heb je dieetwensen of andere opmerkingen, noteer ze hieronder (verplicht)

captcha

Typ bovenstaande code over

 

Op de dienstverlening van bureau wat: zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.